Dali netko ima iskustva sa Poslovnim tarifama i VPN-om u Tele2 mreži. Kakve su cijene, usluge i dali su povoljniji. Koristim Vip_VPN i nekako mi se raćunu ćine visoki. Inaće na samu mrežu nemam primjedbi, korisnik sam od 2000 god.
Dali netko ima iskustva sa Poslovnim tarifama i VPN-om u Tele2 mreži. Kakve su cijene, usluge i dali su povoljniji. Koristim Vip_VPN i nekako mi se raćunu ćine visoki. Inaće na samu mrežu nemam primjedbi, korisnik sam od 2000 god.
Kod nas je u firmi 5 mobova preko tele2. Najveći račun nam je bio 1800kn s pdv-om s time da je najmanje razgovora obavljeno unutar vpn-a. Nije nikad bilo nikakvih problema.
Prije toga su bila 3 preko t-mobilea i računi su iznosili oko 2500kn.
Nama se jako isplati
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
Kod nas 10 mobitela u firmi, račun oko 1500 kuna.
Jeftini razgovori, jeftini mobiteli, svi zadovoljni!
Nema besplatnog broja van VPN-a.
Roaming radi normalno (isprobano u Austriji na skijanju).
Na Tele2, naravno![]()
Prije smo imali 5 mobitela u T-mobile Flex Timu i račun je iznosio 1100 kuna mjesečno. A sada imamo 10 mobitela na Tele 2, a račun 1500 kuna.
Najdraže od svega mi je što sada imamo svoj niz brojeva: prvih šest znamenki su iste, samo se zadnja mijenja.
Neznam ni sam, u tarifi 200 bussnis, imamo pravo za dva broja za 0kn.
Bio u Tele2 za prijenos broja, procedura kao da kuću kupujem, odjava, prijava broja, isključrnje iz mreže, mora Vip odobrit, jednom rijećju za sada ništa. Nemožemo u firmi biti par dana bez linije.
Tako je, dobiješ datum i vrijeme (npr. 20.3.2008. u vremenu 8-11). A ustvari nisi bez telefona, jer kad ti na VIP-u nestane signala, ubaciš Tele2 karticu i ona je spremna za korištenje.
Naravno, ako ne pođe nešto po zlu pa se dogodi da te ne uključe na vrijeme...
Ali to je kao i da se dogodi u VIP-u da nešto krene po zlu pa da ti ne radi telefon sat-dva...
Mislim da se isplati to raditi, sam si odabereš datum i vrijeme koje ti najviše odgovara...
Kao što je već rečeno, nećeš biti par dana bez linije, već eventualno kojih pola sata. A papirologije stvarno nema puno, odeš u Tele2, ispuniš nekoliko formulara, odabereš dan i vrijeme prijenosa broja, platiš sve račune vip-u, i to je to!
A kakve su to glupost da meni Vip mora odobrit izlazak iz mreže, nemamo dugova, a ugovori istekli. Vidim broj se može prenjeti, u ćemu je fora?
fora je da te sa birokracijom hoce obeshrabriti , odnosno da i dalje ostanes na njihovoj mrezi i placas astronomske cijene ...
Ništa ti Vip ne mora odobriti,barem ne na bonove.
Kod bla bla korisnika je to najčešće da osobna iskaznica nije dobro kopirana.Ali gle čuda istu tu kopiju osobne kada se pošalje drugi put sve štima.
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Bookmarks