Problemčić...

Naime, situacija je slijedeća. Imam CX65 sa fw 06 i htio bih staviti 08.
Problem je slijedeći... Posudio sam od frenda kabel od SX1 koji odgovara na CX, ali je USB. Firmware se može updejtati samo preko COM-a. Predložili ste mi USB2COM drivere, no nisam ih uspio pokrenuti niti na Win 2000, niti na XP.
Pitanje... Može li mi itko malo detaljnije objasniti kako natjerati Windowse, 2000 ili XP, da instaliraju dotične drivere?
Napomena! Kada spojim samo kabel, windowsi ništa ne nalaze, a kada spojim mob na kabel pronađu samo SIEMENS USB Modem koji se ujedno uredno i instalira. Probao sam ručno zamjeniti drivere od USB Root Hub-a gdje sam spojio kabel, no javlja mi da to nisu driveri za moj uređaj. Probao sam i od PCI to USB kontrolera zamijeniti, no isto ništa. Probao sam kompletne USB kontrolere i root hubove pobrisati, opet ništa. Kada pokrenem onaj "remove driver" programčić koji se dobije sa USB2COM driverima, ništa se ne dešava. 3Atmr mi je rekao da skinem drivere sa SIEMENS-a, ali tamo sam samo pronašao firmware i onaj programčić od 23 Mb, koji sam opisao u prošloj temi.

Pozdrav!

p.s. Nisam iz Zgb pa mi nije na ruku otići u SIEMENS da mi oni naprave update.