To je po mome mišljenju.Dobro dok ženska nosi špagicu na mobu to mi je u redu.ali ja je nebi nikad nosio a pogotovo na svojoj N3410!
Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Kao što sam rekao, špagicu sam imao samo iz praktičnih razloga. Puno se išlo na nogač, a pošto dres nema džepove, špagica je bila riješenje. Ali da nisam imao tako mali mob, ne bi ju nosio. Sada ju na CX-u nemam. Izgleda odvratno. Kao da sam kamen objesio oko vrata, urezala bi mi se u kožu...Poslao: dakinho
Ja mob ne bi nikak nosio oko vrata.to mi je nekak ko za pičkice!![]()
Samo da napomenem. Ja i Frish-KI imamo čisto frendovska prepucavanja. Ipak smo poslovni kolege... Je tak' kolega?![]()
Pozdrav!
livin' fast
To je po mome mišljenju.Dobro dok ženska nosi špagicu na mobu to mi je u redu.ali ja je nebi nikad nosio a pogotovo na svojoj N3410!
Ja bi svoju N6600 koju nemam pa nek se vidi ko ima para na bacanje![]()
Možda mi je dobro rekao, ali ti nisi shvatio da se radi o zajebanciji. Check the smiley at the end.Poslao: Hrvoje xyz
zajedljive?pa_nie_ti_ovo_crkva,brate.
a dobro tije i reko![]()
...meni je bolja fora kad netko strpa mob u džep a iz džepa viri špagetina tj. visi...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Da... Šta će mu špaga ako ga fura u džepu. Ma ima danas svakakvih ljudi... Najjače mi je kad netko si objesi mob tipa 3310 i sl. Taj za neko vrijeme sj**e kičmu!
livin' fast
...možda mu je to prepisao doktor...![]()
Vidi vraga... Već vidim naslov u jutarnjem: "Mobitelom protiv bolova u kralježnici"Poslao: dmi
...možda mu je to prepisao doktor...![]()
![]()
Nije ti to loša ideja. Možeš i objesiti špagicu na... hm... znate šta, pa vježbati!
Pozdrav!
livin' fast
...i zaboraviš pa odeš na WC pa možeš reć' da imaš "usrani" mob...![]()
Lol!
livin' fast
I_am_not_trained_to_understan_your_interne_forePoslao: frish-KI
Možda mi je dobro rekao, ali ti nisi shvatio da se radi o zajebanciji. Check the smiley at the end.![]()
ma ne zrači srce, prije će bubrezi stradat ako je mob u razini pupka (tamo di ga držiš dok pišeš sms). A današnji suvremeni pacemakeri podnose sve i svašta, apsolutno su savršeni i mob im uopće ne smeta.
meni je najveći problem s špagicom kaj se mob odbija od trbuha dok hodam...![]()
A špagica sigurno nije šminka pogotovo ako ko ja objesiš t68i oko vrata (da i to se može uz malo otvaranja moba...).
još je veći bed ak imaš novi mob pa ti on zvekne o rub stola kad se ideš sjest ili ustat...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ako neko ima skup mob onda glavni razlog je da se folira sa njim ako neko objesi 3410 oko vrata onda stvarno ne razumijem
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Vecinom se fashion telefoni nose oko vrata!
brzo bi mobitel tako otišao u vječna lovišta od udaraca,ili bi bar bio dobro izgreban!a meni je takvo nošenje baš glupo!od n gage-a bi me bolio vrat!:-)
zeemax
Ah, danas je špagica u modi, sutra će biti nešto drugo. Šta mislite kako i gdje će se nositi mob kada špagica iziđe iz mode?
Za par godina ćemo nešto ovako nositi...
http://www.nokia.com/nokia/0,,46407,00.html
Doduše, ovo je zasada samo ogrlica...
livin' fast
kakva_špagica,kakvi_bakrači.JA_mob_uzimam_samo_k ad_znam_da_ce_mi_bas_zatrebaa,inace_me_nek_zove_ko _oce_kolko_oce,moj_samsung_ulavnom_lezi_na_stolu_i _odmara
Moj leži u džepu i ubija mi familiju...![]()
livin' fast
ja sam imao mob na špagi par dana i stajao je na stolu, kako sam se odmaknuo od stola mob je sletio i pogodio me u jajanikad više...
![]()
ma samo smeta spaga. ionako ga nikkad ne nosim oko vrata, ali vazno da spagica viri iz dzepa![]()
Dokaz da spagica nije stetna samo za srcePoslao: gog
ja sam imao mob na špagi par dana i stajao je na stolu, kako sam se odmaknuo od stola mob je sletio i pogodio me u jajanikad više...
![]()
,
@Hrco ja imam malu spagicu na mobu koja stalno visi iz dzepa![]()
da džeparima olakšaš posao
Bookmarks