Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 39

Tema: Zeus forum

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Sep 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nije da budem faca u školi već da imam svoja pravila, a ne kao na nekim forumima baš onu temu što te zanima ju zatvore ili izbrišu, e pa neće više.
    A Alienware di ti je fora, 0 je zato što je free pa neču naplaćivati, tek onda nitko neće doći.Neću ja cijeli forum raditi od poćetka samo da ne bi bio free,di ti je uopće razlika???
    Mogu i ja na nekim drugim forumima koji su više posječivani pisati ali ja jednostavno želim svoja pravila.
    Zadnji uredio informatičar : 14-03-2008 u 07:10

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao informatičar Pregledaj post
    Nije da budem faca u školi već da imam svoja pravila, a ne kao na nekim forumima baš onu temu što te zanima ju zatvore ili izbrišu, e pa neće više.
    A Alienware di ti je fora, 0 je zato što je free pa neču naplaćivati, tek onda nitko neće doći.Neću ja cijeli forum raditi od poćetka samo da ne bi bio free,di ti je uopće razlika???
    Mogu i ja na nekim drugim forumima koji su više posječivani pisati ali ja jednostavno želim svoja pravila.
    A ti bi forum da možeš otvarati teme kakve bi se drugdje zatvarale? A zašto se zatvaraju? Ne moraš odgovoriti.

Alienware je mislio pod kupljenu domenu, a ti imaš neku free koja sigurno neće privući ljude. I zašto bi ih privukao? Djetinjasti forum i djetinjaste teme. Možda ti se registriraju ljudi i iz razreda. Ako i oni.

A sad se zapitaj, ako bi svaki drugi mislio kao ti, imali bismo samo u Hrvatskoj na desetke tisuća foruma, samo da možemo pisati što hoćemo. Hmmm...

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Sep 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zašto bi uopće kupio neku domenu, kad mogu imati besplatni forum. Doći će ljudi na forum kad se objavi!!!
    .................................................. .................................................. ........

Zatvorena tema

Slične teme

1. ID: 6459-003 - zeus
    By Zeus in forum Žalbe na kazne
    Odgovora: 23
    Posljednji post: 03-04-2005, 13:33

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove