Kako da sačuvam msn emoticons?
Želim ponovno instalirati windowse... Molim vas pomozite mi...
Pozdrav
odi na c particiju, my documents, local settings, app data, microsoft, messenger, username, objectdata (mislim da je tako...) i tamo imas folder customemoticons, kopiraj si taj folder, i kad se na novom kompu ulogiras sa svojim usernameom, u isti taj folder stavi taj i to je to...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ni govora,sve ćeš ih spremit i vratiš ih nazad nakon instalacije windoza,
Idi u folder
C:\Documents and Settings\TVOJE-KORISNIČKO-IME\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\TVOJE-KORISNIČKO-IME@hotmail.com\ObjectStore\CustomEmoticons i izaberi sve datoteke,kopiraj ih u folder gdje će bit na sigurnom od fromatiranja zbog instalacije i kad staviš windoze samo vratiš (nakon instalacije messengera,pretpostavljam da koristiš Live verziju aka 8.1) u taj folder iz kojeg si ih iskopirao.
Znači sve odjednom i ostaju im isti nazivi i kratice koje si ti stavio.
Xp...
Ovo je najdublje što sam vas uspio pratiti u tom folderu http://img223.imageshack.us/my.php?i...5687459wa4.jpg
Zadnji uredio Cicko : 13-03-2008 u 16:03
i sad pogledaj u folder-u "MSN messenger" i dalje nastaviTVOJE-KORISNIČKO-IME@hotmail.com\ObjectStore\CustomEmoticons
Copy paste ovo u address bar a boldano promini
C:\Documents and Settings\TVOJE-KORISNIČKO-IME( na loginu računala)\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\TVOJ MSN\ObjectStore\CustomEmoticons
EEEEEEEEEEEEEEE! A kako kad je u pitanju Vista?
Bookmarks