Ja već par mjeseci imam NOKIU 5310 iz t-mobilea i jedini ''bug'' koji sam primjetio je taj sa kalkulatorom i postocima. Ostalo, sve 5...
Dižem staru temu, da provjerim svoju novu NOKIU 5310. Kupljena u VIP kompletu, a vidim da ima neke slicne simptome ovim iz t-mobile ponude, tj. za sada ima samo jedan simptom, pri promjeni boje teksta na zaslonu se mijenja samo boja datuma i sata. Primjetia san da je u kalkulatoru 100 - 10% = 99.9 Pa bi volia da netko tko ima istu Nokiu iz vip me kompleta pogleda ove simptomeNisam još primjetia smrzavanje i restartiranje, osim u situaciji dok se punila i istodobno bila spojena na kompjuter pa mi se odjedno smrzla, al mislim da je problem bio do drivera na kompjuteru, kasnije je sve uredno radilo!
FORD FOCUS RS500
I like it!
Ja već par mjeseci imam NOKIU 5310 iz t-mobilea i jedini ''bug'' koji sam primjetio je taj sa kalkulatorom i postocima. Ostalo, sve 5...
meni je krepao mob, tako da je vec bio na servisu. kupljena u tmoibleu.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
imam iskustva s tom nokijom (t-mobile), smrzavala se, nije se mogao pojačati zvuk... na sreču trebate samo usnimiti novi firmware putem interneta i to je to. problem riješen.
btw kod T-nokije, velika slova ''Nokia'' su se dijelom izbrisala/otpala (nakon tri dana korištenja, pa sam onda sam sve zgulio), dok famozni logo ''T-mobile'' je ostao nedirnut! tu mi nešto smrdi.
kod V-nokija sve je u redu.
mislim da su T-mobiteli uvezeni kao B* kategorija proizvoda.
*B= postoji A i B verzija proizvoda. A proiz. su znatno skuplji, ali i kvalitetniji. no, trgovcima nisu isplatljivi. radje uzmu B kategoriju za neku siću, ako se korisniku uredjaj pokvari, njima nije bed da mu daju novi. ista stvar s pevecovim plazmama.
Problem se rijesi s novim firmwareom i nije nikakav problem mobitel radi savrseno
cak je otporan i na udarce razne cak i one katapultirane sa nogom![]()
pado je pod svim kutevima
ako uzmes da je beton ravna linija od nula stupnjeva i zamislis jednu liniju uspravno pod 90 stupnjeva i pustis mobitel dijagonalno po toj liniji okrenutom s ekranom prema betonu i tako ga pustis 2 put onda znas da je si kupio pravi materijal![]()
Bookmarks