Da malo update-am temuUzeo bih neki dslr u rangu 4500kn. Canon mi se nekak ne sviđa, u užem izboru su mi E510 i Pentax K200d (kolko čitam to je isti K10). Na Olyju mi se sviđa veći raspon zbog 2 objektiva i dosta dobar sustav protiv prašine; ima i live-view koji Pentax nema ali mi to nije tolko bitno. Pentax pak dolazi sa (valjda) nešto kvalitetnijim kit objektivom, tijelo je zabrtvljeno što je isto prednost. Stabilizaciju imaju oba. Jel ima uopće boljeg u ovoj dilemi ili je najbolje presuditi po tome koji mi bolje leži? Još dodatno je to da imam 2 filtera promjera 58, koji idu na Oly ali za Pentax bih pretpostavljam trebao i dodatni adapter uzeti, ili nove filtere.. Svaki savjet je dobrodošao
![]()

Uzeo bih neki dslr u rangu 4500kn. Canon mi se nekak ne sviđa, u užem izboru su mi E510 i Pentax K200d (kolko čitam to je isti K10). Na Olyju mi se sviđa veći raspon zbog 2 objektiva i dosta dobar sustav protiv prašine; ima i live-view koji Pentax nema ali mi to nije tolko bitno. Pentax pak dolazi sa (valjda) nešto kvalitetnijim kit objektivom, tijelo je zabrtvljeno što je isto prednost. Stabilizaciju imaju oba. Jel ima uopće boljeg u ovoj dilemi ili je najbolje presuditi po tome koji mi bolje leži? Još dodatno je to da imam 2 filtera promjera 58, koji idu na Oly ali za Pentax bih pretpostavljam trebao i dodatni adapter uzeti, ili nove filtere.. Svaki savjet je dobrodošao
Odgovori uz citat
Bookmarks