možda je riknula baterija u slušalici
naime mobitel mi nikako ne može pronači originalnu slušalicu koja je bila u kutiji zajedno sa telefonom. sve radim točno onako kako piše u uputama. settings-connections-bluethooth link-hands-free-look for devices i ništa!!! uređaji stoje jedan kraj drugog dok se uspostavlja veza ali opet ništa!!! help
matthew
Provjeri da li je slušalica OK, najbolje na drugom mobu.
ma nije baterija... mobitel i slušalica su novi....
a niti ne znam gdje se nalazi baterija na slušalici..slušalica je isto motorolina
matthew
@IggXy: Aloo! Govorimo o bluetoothu. Kao što rekoh, probaj sa drugim mobom da vidiš da li je stvarno u hardvareu problem.
a kad nitko od frendova nema mobitel koji podržava bluetooth!!!
jebi ga... fakat nemam pojma kaj mu je... slušalicu uključim i ona je o.k se meni čini jer blinka plavo svjetlo (a tako i mora biti) ali jednostavno ju motorola ne može pronaći..
moram naći nekog ko ima bluetooth mobitel....
thnx ljudi...
matthew
Znam,znam... nisam toliki neznalicaPoslao: Dark
@IggXy: Aloo! Govorimo o bluetoothu. Kao što rekoh, probaj sa drugim mobom da vidiš da li je stvarno u hardvareu problem.
Za Matthew-a:
Odi u neku trgovinu pa ako ti puste da probaš slušalicu...
Idi u 36 d.o.o. (kod Borova) ili u VIP centar i zamoli ih da probaju slušalicu na nekom drugom mobu.Poslao: matthew
a kad nitko od frendova nema mobitel koji podržava bluetooth!!!
jebi ga... fakat nemam pojma kaj mu je... slušalicu uključim i ona je o.k se meni čini jer blinka plavo svjetlo (a tako i mora biti) ali jednostavno ju motorola ne može pronaći..
moram naći nekog ko ima bluetooth mobitel....
thnx ljudi...![]()
Bookmarks