snimi sve moguće codec packove na komp i valjda će radit. probaj ace codec pack
snimio sam si film i nemogu da ga gledam.... u jednom folderu imam file cd1.BIN i cd1.cue isto tako i za drugi cd... windows media player mi daje ovaj error "0xC00D1199" [ Error ID = 0xC00D1199, Condition ID = 0x00000000 ] .... G Spot kaze Non AVI file or not valid AVI File i nista drugo... jel tko zna koji player ili kodec mi treba da gledam taj film
It's nice to be important, but it's more important to be nice
snimi sve moguće codec packove na komp i valjda će radit. probaj ace codec pack
.bin je slika nekog cd-a spremljenog na hard, a .cue je informacija o toj slici.
.bin i .cue nisu format datoteka za filmove vec za neki program za przenje optickih medija (nero). pa kad si to vec to snimio na komp, a imas przilicu, pokrenes NERO BURNING ROM - RECORDER - BURN IMAGE i pronades cd1.cue izaberes stavis prazan cd i sprzis. i kad je przenje gotovo na cd-u ce ti biti film u .avi ili kojoj vec je ekstenziji. isto tak i za cd2
Bravo Hrco tocan odgovor!
btw: Ako nakrkas sve codece od jednom opet ti nemora znacit da ce ti radit jel jedan drugog smetaju. Isto kao i anti virusni programi, nemozes imat dva. Znaci nemoze nimo codec pack i ffdshow jel vec u Nimi imas ffd codec isto ne ide Nimo i xvid codec jel ga vec u nimi imas. Isto i divx codec ne ide s nimom jel u njemu vec imas postojecu verziju nekog divx3,4,5 codeca ovisno koju verziju nime imas.
Znaci, prilikom instalacije codeca pazljivo odabrati sta instaliras, otkvacis ili zakvacis sta zelis da ti se instalira i nema da neradi. U biti dovoljna ti je kombinacija dva do eventualno tri codeca. Za divx codece, xvid i mpg4 i eventualno wmv.
Da te nezbunim s ovim, al da imas za ubuduce, samo uradi ono gore sto ti je hrco napisao i mora da radi.
da ono sto je hrco reko radi, sprzio sam cue fajlove na cd i gledo film be ikakvi problema...
btw morate gledat taj film "whitechicks"
ne, sta nije tamo u kinu ? White Chicks... dobra komedija
http://www.sonypictures.com/movies/whitechicks/
sad mi nece nijedan player da playa MPEG-1... sta to nebi trebalo u wmp radit bez problema ?
Bookmarks