Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adriaroute 2.0 - mislim da je to zadnja verzija. ja je koristim , i stvarno je ok!
    na samom city navigatoru nt v9 imas hrvatsku, ali samo glavne gradove i nis vise...
    u svakom slucaju ostavi ga na pc-u radi europe...
    sretno

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo stavio adriaroute 2.0 i izgleda da je dosta detaljniji i bolji nego stari što je bio gore, nego sada mi nešto drugo nije jasno

kako dodati neku drugu kartu , npr. city navigator nt2008 ili scg route 1.50

naime kada pokušam staviti neku drugu, prekopira preko prve. Kako staviti unutra više mapa a da ne izbriše staru? znači ako zelim dodati austriju,njemačku i slično, moram koristiti city navigator... a kad to probam ono mi prekopira preko adriaroutea!

u MapSourceu sam učitao sve te 3 karte, samo je sad pitanje kako prekopirati kartu kao dodatnu uz adriaroute a da ne prekopira adriaroute?

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ivica_tytnII Pregledaj post
    evo stavio adriaroute 2.0 i izgleda da je dosta detaljniji i bolji nego stari što je bio gore, nego sada mi nešto drugo nije jasno

kako dodati neku drugu kartu , npr. city navigator nt2008 ili scg route 1.50

naime kada pokušam staviti neku drugu, prekopira preko prve. Kako staviti unutra više mapa a da ne izbriše staru? znači ako zelim dodati austriju,njemačku i slično, moram koristiti city navigator... a kad to probam ono mi prekopira preko adriaroutea!

u MapSourceu sam učitao sve te 3 karte, samo je sad pitanje kako prekopirati kartu kao dodatnu uz adriaroute a da ne prekopira adriaroute?
    trebas onda ispocetka prebaciti adriaroute, scgroute i dakle zemlje koje zelis...u lijevi stupac u mapsource-u, pa onda prebacis na sd-card. nadam se da si shvatio !

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Garmin nuvi 250W i AdriaRoute 2.0 problem
    By MarioN80 in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 01-05-2008, 20:17
  2. Multimedija na Garmin nuvi 250w
    By Vedran_ZG in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 02-02-2008, 15:07
  3. Dali pase IGO 2006 na Garmin Nuvi
    By sekile in forum Pocket PC/PDA