A vi gospon Inovator mora da ste cijenjeni djelatnik jedne od kompanija koje su u vlasništvu Hrvatskog Telekoma d.d. a isti u večinskom vlasništvu Deutche Telekom Gmbh. Razlozi za moj činjenični zaključak su ti što su moji postovi uvijek bili vezani uz kompanije koje dijele istog vlasnika a te su: T-com, T-mobile i ISKONinternet. Čujte cijenjeni gospodine ukoliko je tako vaša opservacija je krajnje neobjektivna jer vi ste dužni štiti vašega poslodavca, ne zakonski ali nikada ne grizi ruku koja te hrani. Inovatore ja nisma uposlenik ni jedne telekomunikacijske kompanije nego obični korisnik telekomunikacijskih usluga koji dijeli svoja iskustva sa drugima a iz razloga da ljudi uče na mojim greškama. Ja da sam imao prigodu da netko sa mnom podijeli svoje iskustvo sigurno bi više pazio pri izboru telekomunikacijskog operatera.
Gledaj Inovatore niti dan danas u centru grada Osijeka, Tvrđi i KB Osijek T-mobile nema kvalitetni signal, niti dan danas svi korisnici usluge maxadsl ne dobivaju brzinu koju plačaju već imaju jednu odredbu u ugovoru koja kaže do 2,8 ili 16 Mbita, ali su vrlo stabilni i rade koliko toliko pouzdano a o usluzi koju pruža ISKON neću uopće da trošim riječi jer je riječ o klasičnom trgovačkom brandu koji preprodaje tuđe kapacitete koje zakupljuje ali uz iznimno nižu kvalitetu i to cijenjena gospoda osobno priznaju. U Garičgradskoj ulici u Zagrebu gdje je središte dotične kompanije naći čete samo marketinške stručnjake koji se bave svojom strukom!