Vidi majstore, boli me k...c za Sobolom, on je usisao vulu i j..e se njemu! Nažalost mi moramo trpiti g...a koja su nam oni izas..li a šu..i na bilo kakovu žalbu na njih ti šalju copy/paste članaka ugovora i to sljedeće:
Iskljucenje od odgovornosti;
3. Iskon Internet ne odgovara za rad infrastrukture potrebne za koristenje usluga Iskon Interneta, ukoliko je Iskon Internet ne osigurava niti direktno kontrolira.
4. Iskon Internet pruza podrsku korisnicima u dobroj vjeri, a u okvirima konkretnih okolnosti pojedinog slucaja. Iskon Internet ne odgovara za mogucu stetu i troskove nastale u procesu pruzanja podrske korisnicima.
5. Korisnik je suglasan da postoji mogucnost da usluga Iskon Interneta nece uvijek biti dostupna i da Iskon Internet ne odgovara za nastalu stetu.
a majstore što to znači?
To znači da ISKON nije odgovoran za apsolutno ništa jer ništa nije u njihovom vasništvu. Centrale, dslam-i, bakrene parice, optički međugradski linkovi, linkovi prema van, serveri, sve je vlasništvo T-coma. Jedino je u Iskonovom vlasništvu DNS poslužitelj ali i on je na t-comovom severu i Speedtouch routeri.
Krasno zar ne? Ali i za routere su se gospoda ogradili, citat:
Oprema i uredjaji;
2. Korisnik je obvezan osigurati odgovarajuce uvjete za smjestaj terminalne opreme IskonInterneta i napajanje elektricnom energijom 220-230 V 50 Hz.
Gledaj, nitko ne može jamčiti ukoliko nema od strane ovlaštenih ureda RH za baždarenje uređaja neprekidno napajanje čak i da ima UPS!
Zgodno, zar ne?
Naravno da prijatelju sve ovo može se provjeriti na stranicama ISKONA i dobiti u pisanom obliku od strane njihovog odjela za reklamacije, kao što sam i ja dobio a određena D.Premuš potpisala.
Prije potpisa dragi forumaši bilo kakovog telekomunikacijskog ugovora pročitajte šta u istom piše, molim vas!
Naučite na mojoj pogrešci!

Odgovori uz citat
Bookmarks