Kao da uvjeti u ugovorima koji se pri uzimanju usluge nisu manje-više svugdje jednaki i da izbora i nemaš nekakvog. Jedina ti je razlika ako možeš birati to koliko će te koštati usluga mjesečno. Imaš peh i zdravo.
Kao da uvjeti u ugovorima koji se pri uzimanju usluge nisu manje-više svugdje jednaki i da izbora i nemaš nekakvog. Jedina ti je razlika ako možeš birati to koliko će te koštati usluga mjesečno. Imaš peh i zdravo.
Pih...nadam se da imaš spreman ICS (Internet Connection Sharing)Jer dva računala (ili ne daj bože, tri) u isto vrijeme - No Go!
I Balkanac, kaj ti briješ, Thomson Speedtouch 780 ima jedan od najbržih promjena IP-ova...Imaš u interfaceu Disconnect i Connect i za to ti treba maksimalno 5 sekundi.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ja to jos nikad nisam napravio
reko necu petljat po tome , ko zna dal cu se vise moc spojit![]()
@exploit
internet je jedno veliko selo , svaciji glas se moze cut ,a ti moras razaznat tko prica "za stvarno" a tko prica iz svojih interesa/frustracija .
Kao sto sam rekao , prosao sam bar 5 hrvatskih davatelja internetskih usluga do sad , iskon se pokazao best bang for the buck.
Tcom je mrvicu pouzdaniji sto se pucanja inter. veze tice. Na iskonu mi pukne recimo jednom u tjedan dana , na oko pola minute. Meni to nista ne znaci , al nekom tko sida sa rapidsharea/p2p programa tipa DC .. bi valjda znacilo.
But then , na iskonu dobijem i vise od obecanih 1 mbit , na tcomu sam ostvarivao kakvih 840 kbps.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Nemaš što zafrkat. Svi routeri koji isporučuju DPSP-ovi su zaključani utoliko što ne možeš štimati parametre konekcije na njihove servere, što znači da si tu koliko-toliko siguran od nespajanja, a sve ostalo što zafrkaš u postavkama se može riješiti hard resetom routera koji će vratiti početne postavke koje sigurno rade.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks