A reci mi kada nestane struje telefon radi?
Pozdrav,,,,,evo da malo Iskon ovdje objavim![]()
danas dobio prikljucak od njih i sve radi za 5....
cjene nisu najnize,ali radi za 2/mbit(punih 2) bolje nego od t-com`a 2/mbit( 1.8)...
dobijete ADSL2+ bezicni modem"thomson" i stvarno je super.
Telefon ide sada isto prek njega i veza isto radi super...
jos cekam poklon Ipod shuffle i nadam se veza dalje bez pucanja![]()
Moj stari nick je bio: nokman
A reci mi kada nestane struje telefon radi?
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ili ako ti se dogodi neki kvar na modemu?
ili ako je ejdnostavno kvar na samoj dsl liniji?
Frend također ima Duo i prilično je zadovoljan,veza ponekad žešće uspori,ali samo nakratko,na minutu-dvije tako da nije neki problem. Samo mi je taj router malo bzvz,treba mu dugo za restart (ne da nam se plaćati Rapidshare premium pa koristimo alternativne metode)
hahahaha...naravno ako nema struje,nema telefon....ali budemo iskreni,koliko moba imate u ladici za prvu pomoc![]()
jedino sta se tice "rapidshare",tu je mali zajeb,dobis cvrstu ip,tako da i "disconnect" isto nista pomazeznaci, iskon=premium
![]()
inace je veza jako tsabilna koliko do sada skuzio i dalje preporuka![]()
Moj stari nick je bio: nokman
meni radi kada ga na prekidac resetiram. pricekja 40 sekundi i onda ce sigurno ici
Imam Duo od 1. mjeseca ove godine, prezadovoljan digli su mi brzinu! sve radi mrak!![]()
Prijatelji moji, imam duo od svibnja prošle godine i moja iskustva su sljedeća:
1. Nema struje - nema telefona, neta, 112 službe itd.
2. Nema dsl linka - nema tel, net, fax, 112 itd.
3. Ping - vrlo loš
4. P2P - ne radi uopće zbog Speedtouch routera
5. Wlan - 20% usporenje
6. Linkovi - krajnje nestabilni
7. SZK - beskorisna
8. Telefon - često ne radi a kada vas netko poziva ne može vas dobiti
9. Računi - tako, tako
Sve u svemu, ako ste u Zagrebu Iskon je preporučljiv jer navodno radi korektno. U Osijeku, nažalost baš i ne. Linkovi su vrlo nestabilni i česti su prekidi, nadam se da će doći do poboljšanja.
evo jednog krvavog iskustva![]()
(pitanje kolko je istinito)
http://dritokonj.mojblog.hr/arhiva-1-2007.html
2frish: nemam pojmasamo sam otkrio da odjednom imam 3 /mbit
Kao sto rekoh, no problem with Iskon
Btw, logicno je da ako nema struje - router ne radi - telefon ne radi..
DSL link- takodjer..
Probajte otvoriti ako ste na Iskonduo usluzi www.vemil.hr pa javite da li ste zadovoljni brzinom otvaranja te poznate .hr stranice. Naravno sa acountom od t-coma radi!
Kao što rekoh, probajte svi vi koji koristite ISKON duo u gradovima osim ZG-a da probate otvoritit www.vemil.hr destinaciju pa javite!
otvorio sam, zasto?
Zato jer neki ne mogu skužiti da nema smisla kriviti cijeli univerzum zbog njihovog problema na lokalnoj razini. Jasna mi je frustracija i nezadovoljstvo, ali tolko forsirati neke stvari jednostavno nema smisla. Samo fali da im zapečatiš vrata i usluge
Konkretno, kod 3 moja frenda (na različitim lokacijama u Puli) Iskon radi kako treba od prvog dana, nisu nikad spominjali nikakve probleme.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
uskoro ce mi bit prva puna godina koristenja ,i zadovoljan sam.
prvi operator koji stvarno daje on ubrzinu koju i obecaje...sad ih vec vise ima na trzistu , ali kad su krenuli su bili jedini.sve pouzdano , sve radi.
ovi "sporo mi otvara vemil.hr" problemi su IMO pojedinacni problemi kod kojih dolazi zbog neadekvatne opreme, udaljenosti od centra najblizeg i sl. spleta okolnosti.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
nažalost, forumaš Nisde Osijek ima u nekoliko navrata veeeeelikih tegoba sa našim providerima, pa možda on nije najbolje mjerilo za kvalitetu, čovjek ili nema sreće ili previše očekuje, bilo kako bilo, njegove situacije ne pokazuju se kao mjerodavne za situaciju na razini cijele zemlje...
primjeri:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=50194
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=43381
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=39771
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34517
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34448
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=31741
nadam se da će uskoro rješiti sve svoje probleme i konačno imati pozitivno mišljenje o nekom provideru
A vi gospon Inovator mora da ste cijenjeni djelatnik jedne od kompanija koje su u vlasništvu Hrvatskog Telekoma d.d. a isti u večinskom vlasništvu Deutche Telekom Gmbh. Razlozi za moj činjenični zaključak su ti što su moji postovi uvijek bili vezani uz kompanije koje dijele istog vlasnika a te su: T-com, T-mobile i ISKONinternet. Čujte cijenjeni gospodine ukoliko je tako vaša opservacija je krajnje neobjektivna jer vi ste dužni štiti vašega poslodavca, ne zakonski ali nikada ne grizi ruku koja te hrani. Inovatore ja nisma uposlenik ni jedne telekomunikacijske kompanije nego obični korisnik telekomunikacijskih usluga koji dijeli svoja iskustva sa drugima a iz razloga da ljudi uče na mojim greškama. Ja da sam imao prigodu da netko sa mnom podijeli svoje iskustvo sigurno bi više pazio pri izboru telekomunikacijskog operatera.
Gledaj Inovatore niti dan danas u centru grada Osijeka, Tvrđi i KB Osijek T-mobile nema kvalitetni signal, niti dan danas svi korisnici usluge maxadsl ne dobivaju brzinu koju plačaju već imaju jednu odredbu u ugovoru koja kaže do 2,8 ili 16 Mbita, ali su vrlo stabilni i rade koliko toliko pouzdano a o usluzi koju pruža ISKON neću uopće da trošim riječi jer je riječ o klasičnom trgovačkom brandu koji preprodaje tuđe kapacitete koje zakupljuje ali uz iznimno nižu kvalitetu i to cijenjena gospoda osobno priznaju. U Garičgradskoj ulici u Zagrebu gdje je središte dotične kompanije naći čete samo marketinške stručnjake koji se bave svojom strukom!
Majstore, totalni promašaj, kriva procjena!
Kako nisi sposoban shvatiti i evaluirati svoje postupke na forumu, naime nisam ja pisao sve ono dosad na što sam postavio linkove, već ti, nemam namjeru ulaziti u dublju diskusiju i zagađivati ovu temu, jer predmet teme nisam ja, barem se nadam. Ako imaš problema sa vlasničkom strukturom T-HT-a, obrati se onima koji su ga prodali, ja nažalost nisam taj ili pak pažljivije daj svoj glas na sljedećim izborima. Linkove sam postavio, jer si zbunio ljude, de facto nitko osim tebe nije imao takvih problema ili ih nije iskazao. Bilo kako bilo, kritika je OK, ali širenje panike nije. meni je žao što si ti počinio takve krucijalno greške, zbog kojih imaš sve gore navedene tegobe, no stvari na terenu nisu i ne mogu biti odraz jednog ejdinog individualnog slučaja. Sama statistika ti ne ide u prilog, jer bi se već našlo barem desetoro sa istim problemom.
Evo, kako bi ti sebi rasvjetlio probleme ili čak osobno porazgovarao recimo sa Damirom Sabolom (osnivač Iskona), prijateljski te pozivam na FER - Siva vijećnica, u srijedu, travanj 9, 2008, vrijeme: 12:00pm - 2:00pm.
A sad bi bilo korektno prema ostalim forumašima da se tema okrene sama sebi, a ne meni ili tebi.
Vidi majstore, boli me k...c za Sobolom, on je usisao vulu i j..e se njemu! Nažalost mi moramo trpiti g...a koja su nam oni izas..li a šu..i na bilo kakovu žalbu na njih ti šalju copy/paste članaka ugovora i to sljedeće:
Iskljucenje od odgovornosti;
3. Iskon Internet ne odgovara za rad infrastrukture potrebne za koristenje usluga Iskon Interneta, ukoliko je Iskon Internet ne osigurava niti direktno kontrolira.
4. Iskon Internet pruza podrsku korisnicima u dobroj vjeri, a u okvirima konkretnih okolnosti pojedinog slucaja. Iskon Internet ne odgovara za mogucu stetu i troskove nastale u procesu pruzanja podrske korisnicima.
5. Korisnik je suglasan da postoji mogucnost da usluga Iskon Interneta nece uvijek biti dostupna i da Iskon Internet ne odgovara za nastalu stetu.
a majstore što to znači?
To znači da ISKON nije odgovoran za apsolutno ništa jer ništa nije u njihovom vasništvu. Centrale, dslam-i, bakrene parice, optički međugradski linkovi, linkovi prema van, serveri, sve je vlasništvo T-coma. Jedino je u Iskonovom vlasništvu DNS poslužitelj ali i on je na t-comovom severu i Speedtouch routeri.
Krasno zar ne? Ali i za routere su se gospoda ogradili, citat:
Oprema i uredjaji;
2. Korisnik je obvezan osigurati odgovarajuce uvjete za smjestaj terminalne opreme IskonInterneta i napajanje elektricnom energijom 220-230 V 50 Hz.
Gledaj, nitko ne može jamčiti ukoliko nema od strane ovlaštenih ureda RH za baždarenje uređaja neprekidno napajanje čak i da ima UPS!
Zgodno, zar ne?
Naravno da prijatelju sve ovo može se provjeriti na stranicama ISKONA i dobiti u pisanom obliku od strane njihovog odjela za reklamacije, kao što sam i ja dobio a određena D.Premuš potpisala.
Prije potpisa dragi forumaši bilo kakovog telekomunikacijskog ugovora pročitajte šta u istom piše, molim vas!
Naučite na mojoj pogrešci!
Kao da uvjeti u ugovorima koji se pri uzimanju usluge nisu manje-više svugdje jednaki i da izbora i nemaš nekakvog. Jedina ti je razlika ako možeš birati to koliko će te koštati usluga mjesečno. Imaš peh i zdravo.
Bookmarks