Probam danas, budem javio
EDIT:
Ne radi, mobitel se uvijek isključi!
Sada ću tražiti neki drugi
Nisam vlasnik bio niti D500 a za sada niti D600 ali evo sa stranih foruma opis kako je njima uspjelo...
KORACI:
1. "go to applications/java world/options in the options menu go to the networksettings and fill in this:
APN : internet
username : <leave blank>
password : <leave blank>
proxy OFF
save settings
2. First of all Reset your settings for serial download by using the code: #*536961#
Install softick(nog active yet)
Connect the USB, check with Samsung PC Studio that the phone is connected right
CLOSE Samsung PC Studio (<- This causes the Com5 Error!!)
Go to Softick settings Tik the \Device\ss_mdm0 box and click OK
Open The uploader and select a JAD file
Now enable Java Serial download by using the code:#*536963#
Now Use the code:#*5737425# Choose PPPup and then USB.
Go to Serial Download
Now it should work.
If it doesnt, Always clear your settings by typing in #*536961#, if you don't it will never work, this is the cause of the most problems!
3. Pomoć i programi koji su navedeni se nalaze ovdje http://users.skynet.be/yozy/d500/d500-6.htm
PS: Sve je jako slično kao kod D500 ali bitna razlika je u prvom koraku.... i naravno SVE RADITE NA VLASTITU ODGOVORNOST!!
Link stranog foruma na kojem se otkrilo rješenje....možda nađete neke potrebne sitnice ako ovo gore ne proradi... http://www.mobile-review.com/forum2/...ad.php?t=37324
Zadnji uredio ..:|AnyCall|:.. : 15-05-2007 u 19:12
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Probam danas, budem javio
EDIT:
Ne radi, mobitel se uvijek isključi!
Sada ću tražiti neki drugi
Zadnji uredio X-Plosiv : 10-12-2005 u 07:48
make sure your IP in the phone is different than your PC's my PC is 207.##.##.## so in my phone i did 209.##.##.##...also make sure your JAR/JAD have short file names with no spaces also make sure you execute each step in order ::
plug USB Cable into PC
set phone too Java #*536963#
Plug the phone into the USB cable
Start SoftickPPP
Activeate SoftickPPP Make sure it detects your phone
start JavaUploader
select your JAD
now #*5737425# select PPP UP then USB
then select - Serial Download
JavaUploader should show - Sending " -------------" then Midlet Empty...then you phone progress bar should start loading too 100% and Java Game will Auto Boot or ERROR JAVA if the game is not compatable
to load multiple games i just reload JavaUploader with another JAR/JAD then type #*5737425# (DO NOT CLICK PPP UP again or it will reboot phone) just select Serial Download
after your done type #*536961#
e isto, samo sto radi
E Ljudi ako ko može ovo na hrvatski prevest korak po korak bio bi mu vječno zahvalan jer krenuo sam al ne ide mi.
Pa jednostavno odi na stranicu:
http://users.skynet.be/yozy/d500/d500-1.htm
Tamo imas i slike samo radi sto pise i to je to!
Malo je komplicirano al kad jednom udjes u stos postaje lako!!
Ako budes imao i poslje kakvih problema probat cu ti objasniti.
Zeznio sam link!! (sorry)
Ovaj je pravi:
http://users.skynet.be/yozy/d500/d500-6.htm
E hvala ti probat ču danas
E majstore ne radi,sve uspijem napravit,spojim preko usb kabla i kad pritisnem da uplouda onda mi se mobitel ugasi,šta da radim?
Prvo, isključi bilo koji program za mobitel koji imaš uključen u kompu
after your done type #*536961#
uključi USB u tvoj kompjuter
u mobitelu napiši #*536963#
uključi mobitel u USB
pokreni SoftickPPP
Idi u OPTIONS, SETTINGS i neka ti detecta mobitel,
ako treba označi sve COMove
pokreni JavaUploader
Odaberi .jad
sada upiši #*5737425# ,odaberi PPP UP i onda USB, te odaberi Serial Download
Sada bi ti trebalo prvo stojati koju sekundu, a onda krenuti skidati
da skidaš više igara, opet samo upiši #*5737425#
i idi odmah na skidanje, nemoj ići ono na PPP UP ili USB jer ti to neće raditi
Ovo moras obavezno napraviti prije svega!!!!
Put kojim ces ici je: Menu -Applications - Java World - Options - Network settings:
APN : internet
username : <leave blank>
password : <leave blank>
proxy OFF
save settings
Kad to napravis prati redosljed koji ide i nemozes pogrijesiti (nadam se)
I. Spoji kabal (USB) u racunalo. (samo kabal ne i mob)!!
II. Instaliraj SoftickPPP. (pri instalaciji on ce ti javit gresku ignoriraj je - cancel) - - - I nemoj ga jos startati!!!!
III. Prikljuci mobitel i startaj od mobitela program - (Samsung's PIM & File Manager)
IV. Ako ti program od mob. nadje mobitel onda je sve u redu!Izadji iz programa.(preskoci a) i b) )
IV. a) Ako nije nasao mob. onda odpoji mob. i reset kantu. ijako nemoras ja to napravim. Onda 100% radi.
b) Kad se stroj digne iskljuci SoftickPPP posto se sam pali i ponovi radnju III. i IV (SoftickPPP ti je u sistem trayau)
V. Pokreni SoftickPPP i udji u njega (desni klik misem u system trayu) Settings
VI. "Bluetooth/Serial" tu moras naci svoj mob.
on ti se ovako predstavlja COMx "\Device\ss_mdm0" (COMx je port na koji se mob. prijavio, x moze biti bilo koji port) kod mene je COM3 \Device\ss_mdm0
Kad ga nadjes onda oznaci taj port!
VII. Ponovo ides Softick PPP desni klik misem i Active (prvo na vrhu).
Ako ti Softick PPP nije naso nista nijedan uredjaj onda pogasi sve i ponovi svu radnju od III.
Nemoras stroj gasiti!! Odpoji mob. ugasi mob i exit program Softick PPP!!
VIII. Pokreni Uploader.exe i izaberi igru koju ces ubaciti.
IX. Ukucaj u mob. #*536963#
X. Ulazis u Java serial meni sa #*5737425#
XI. Ides na prvu opciju PPP UP pa pod meni USB
XII. Serial download.
XIII. Zbog problema s Wapom vrati postavke #*536961#
I sada bi ti trebalo raditi!
Ako ubacujes vise igara onda ponavljas samo X. i XII. radnju bez XI.
Ako ti poslje XII. radnje kad radis prvi put nista ne desava provjeri dal ti je Softick PPP nasao uopce mob. isprobavaj dokle god ti Softick PPP ne nadje mob. znaci ponavljaj radnje od III. Redosljed je bitan bar kod mene.
E valjkda ti je sada sdve jasno i nadam se da si uspio!!!
Pozdrav.
Hvala probat ču sad.
Sta se ne moze jednostavno putem bluetootha kao na Sonyu prebacit igra i gotovo?
Ne, nemoze.
Koji bed, bas sam planirao promjeniti aparat (K750i na D600) ali ovakva Samsungova rjesenja me totalno udaljavaju.Izvorno postao The Doctor
Na Sonyu u svega par min. napunim punu karticu sa multimedijalnim sadrzajem, stvarno ne moze biti jednostavnije nego sto je, ne znam zasto neki proizvodjaci toliko zakompliciraju stvar.
Gle, ništa nije komplicirano osim te Jave...sve ostalo možeš napunit kao kod bilo kojeg mobitela, priznajem malo su zaj** kod te jave....
Ma daj. Nije uopce zajebano. Ja sam prebacio preko 20 komada za par minuta. Samo se trebas malo uhodat.
Tocno to The Doctor u pravu si ja u pocetku p....!! Al onda sve ide bez problema! Samo se treba malo uhodati.
A, nekad je i fora kad se za nesto moras malo potrudit, a ne sve dobit servirano.
Evo uspio sam i ja prebacit javove... iz prve...
![]()
![]()
Bravo!! I ja sam bio iz prve.
![]()
e i ja sam uspio ali su mi igre u banani ,samo dvije od 30 šta sam probao su mi preko cijelog ekrana,pa dal netko zna di mogu nać orginale za d600 al naravno besplatno!
X-Plosiv kutak
čitaj tu temu![]()
moze mi ko rec kaj to je? i gdje se skine? pa da i ja ubacim koju java igru..hvala..Izvorno postao X-Plosiv
google is your friend!
e nemogu vjerovat, pa ljudi ČITAJTE CIJELU TEMU ako vas zanima. PRVI POST ti piše gdje možeš skinut to...![]()
...već sam lud...![]()
![]()
Bookmarks