Ma isto... http://d500.subtitles.de/main.php?l=tut_d600usb
Ovo ti je za D600, ali moras pogledati za neke detalje i onaj za D500.
Ma isto... http://d500.subtitles.de/main.php?l=tut_d600usb
Ovo ti je za D600, ali moras pogledati za neke detalje i onaj za D500.
Čitate li vi? Već u prvom i drugom postu ove teme je objašnjeno kako prebaciti na D600. Čitajte prije nego što samo klikćete na reply.
make sure your IP in the phone is different than your PC's my PC is 207.##.##.## so in my phone i did 209.##.##.##...also make sure your JAR/JAD have short file names with no spaces also make sure you execute each step in order ::
plug USB Cable into PC
set phone too Java #*536963#
Plug the phone into the USB cable
Start SoftickPPP
Activeate SoftickPPP Make sure it detects your phone
start JavaUploader
select your JAD
now #*5737425# select PPP UP then USB
then select - Serial Download
JavaUploader should show - Sending " -------------" then Midlet Empty...then you phone progress bar should start loading too 100% and Java Game will Auto Boot or ERROR JAVA if the game is not compatable
to load multiple games i just reload JavaUploader with another JAR/JAD then type #*5737425# (DO NOT CLICK PPP UP again or it will reboot phone) just select Serial Download
after your done type #*536961#
kako obožavam kad ljudi postavljaju jedno te ista pitanja iznova i iznova.... ufff....
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Na ovoj sekciji, imaš VAŽNU temu SADRŽAJ, i unutra imaš link za igre..cc D:
E jesam vec sam nasao bili su u pack 6Izvorno postao X-Plosiv
tnx, pozdrav
a kako da ih prebacim preko bluetootha
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
Pa isto, u cem je razlika, ako mislis na igrice, samo kod izbora connect izaberes bluetooth
Im great in bed
I can sleep for days
Ja sam napravio sve kako spada, ali kod pokretanja uploadera i odabiranja java fajla, u folderu u kojem se fajl nalazi, uploader ga ne prikazuje kao da ga nema...![]()
si siguran da ga ima onda? si pogledao preko firefoxa?Izvorno postao frish-KI
![]()
Kakvog sad crnog Firefoxa? Skinuo sam zazipani jar fajl, odzipao ga, a kad pokušam sa uploaderom ga "ubaciti", jednostavno ga ne prikazuje u folderu... Zapravo, ne prikazuje ni jednu java igricu koje imam skinute na kompu...
ja sam uspio jednom, a i više nikad, svaki put se mob ugasi i neda mi se zahebavati s tim
Need for speed:Carbon jad file upload pls pls
Mislim da znam što muči fellow forumaša koji nije vidio niti jedan fajl...sve igrice iz X-plosivovog kutka (bar one koje sam dosad skinuo) su u formatu .jar, a ne .jad. Java downloader ne može uploadati taj format, barem meni tako tvrdi. Neke igre koje sam presnimio s tetkinog ericssona su isto .jar, stoje na mobitelu i ne znam što ću s njima. Zna li netko da li se može a) konvertirati jarove u jadove b) iskoristiti nekako jarove?
Edit: Iz topica X-Plosivov kutak shvatih da svaka igra mora imati i .jar i .jad...vjerojatno se jadovi nalaze u rarovima koje još nisam skinuo. Dakle sve ok, ispričavam se, novi sam u tim mobitel-koji-radi-još-nešto-osim-što-zove stvarima :throw:
Zadnji uredio ZlaZwer : 14-01-2007 u 18:03
evo ja jucer skinuo sve file-ove, i skzio da imaju samo .jar file-ove!!!!!!!!! x-plosiv imas objasnjenje???
EDIT: btw, skinuo sam converter jar u jad, tako da sam rijesio probl..
ali svejedno nek se exploziv javi da objasni zasto je u rar bacio sve te igre samo sa .jar file-om...
poz
Zadnji uredio cime : 17-01-2007 u 01:16
ja sam instalirala neke igrice x-plosiva...i sve su mi radile..koliko se meni cini ima i .jar i .jad...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ne kuzim...ja sam skinula isto ova alpha pakete i sve igrice su imale i jar i jad... hm.....
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ljudi, pogledajte si s windowsom da vam nešto nešteka, jer upravo pregledah tj. extractao sam sebi opet i sve ima .jar .jad. ...
Koje igre vam nemaju .jad? Btw, igl, daj opikni taj converter meni u PM da ga stavim tamo u onu temu za svaki slučaj..meni sve igre imaju .jadove..možda nema 1-10 igara, ostalo mi sve ime..
pogledaj si u preko firefoxa, ili nekog drugog programa osim windows explorera, jer neznam zašto ti tako pokazuje
sve probao i stvarno nema, ni ja ne kuzim u cemu je probl!!
JADmaker
Bok. Imam D900 i napravio sam sve kako je opisano (ona metoda za instaliranje java igrica na samsung d500,600 i 900) ... sve super proslo, svi programi mi prepoznali mob, fino stavio Sims2 u java uploader...odtipko kodove one u mob oznacio usb i pokrenuo serijski download i fino dodje do 100% instalira sve normalno ... i kad idem pokrenut igricu pise JAVA game error.
Probo sam i s jos par igrica i isto...
Please help !
hvala unaprijed.
jel moze netko pomoc? plz
meni sve super radi
k...., ja sada dobivam java error cim pokrene instalaciju ne dodje ni do 1%.
help pliz
dakle problem je u ovome:
, naime nemam nijednu instaliranu igru, stoga mi uopce ne zeli uci u java svijet, na ekranu pise "Nema igre za pokretanje!" i automatski izađe van pa nemogu uc u opcije da promjenim navedene postavke. Inace sam probao instalirat neku igricu i krene instalirat no za nekih 20-ak sekundi na ekranu pise "Greska kod instaliranja!". sto da radim?KORACI:
1. "go to applications/java world/options in the options menu go to the networksettings and fill in this:
APN : internet
username : <leave blank>
password : <leave blank>
proxy OFF
save settingssvaki savjet je dobrodosao.
Sjever pjeva gradu najljepšu baladu! ... ooooo ... ooo... ooooo ...
Skini neku malu igru preko gprs-a.I ja sam imao isti problem.pozdrav
Sony EricssonK850+Micro SD 2 gb:K800i+MS Micro 1 gb,W810i+MS Duo Pro 1 gb,T630
Samsung: D600E+MicroSD 512 mb,D500,E700
Nokia:6230i,3510i
lexxon hvala na savjetu i pokusao sam skinut igricu s neta preko gprs-a, ubacio sam karticu od starog u svoj mob jer on ima pretplatu od firme pa da ja ne trosim svoje pare i sve ide dobro do trenutka kad trebam skinut igricu,odnosno downloadat,pise mi greska na mrezi.i pokusao sam sa sestrinom karticom koja je takoder na pretplatu i ista stvar.sad nisam ziher jel problem u tim postavkama u java world ili je problem u tome sto su ove kartice na pretplatu pa mozda zbog toga nece skinut.kad kupim bon probat cu sa svojom karticom pa cu vidjet al ne kuzim zasto nebi moglo i sa ovim karticama koje su na pretplatu.uglavnom kolko muke za krvavu igricu na mobitelu.DAMN!
Sjever pjeva gradu najljepšu baladu! ... ooooo ... ooo... ooooo ...
Bookmarks