...jer se u vipme homebox kompletu ne nalazi taj homebox uređajnego ovaj:
Homebox Call (4G XSJack)
...a zvao sam službu za korisnike za vip partnere i on mi je to također potvrdio...
...jer se u vipme homebox kompletu ne nalazi taj homebox uređajnego ovaj:
Homebox Call (4G XSJack)
...a zvao sam službu za korisnike za vip partnere i on mi je to također potvrdio...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
A šteta...
EDIT:
Sada mi je i mail iz službe za korisnike stigao:
Postovani,
zahvaljujemo Vam na upucenoj e-mail poruci i interesu za nase ponude i usluge.
Zeljeli bi Vas informirati da Vipme Homebox Call usluga i uredjaj moze iskljucivo koristiti glasovne pozive tako da ovaj uredjaj nema fax uslugu.Razlog tome je sto Vipme usluga opcenito ne podrzava taj servis.
Takodjer ovim putem zahvaljujemo Vam na suradnji za koju se nadamo da cemo i u buducnosti uspjesno nastaviti.
S postovanjem
VIPnet d.o.o.
---------------------------
Niš od homebox-a
Nije mi jasno dali može preko officebox-a ići, jer na internetu piše officebox call & fax
Neda mi se uvoditi još jedan broj, razvlačiti opet instalacije po kući... Ili čekaj malo, dali netko zna... Žica mi unutra ima 5 žica. 2 su spojene na utičnicu, 1 slobodna je pretpostavljam uzemljenje koje nije spojeno, i još su 2 koje nikamo nisu spojene. Dali bi se na njih dalo priključiti drugu liniju, i staviti duplu utičnicu, dakle u tom slučaju ne bi morao raditi ponovno razvod po kući (ulaz sa ceste mi je u garaži u suterenu, i onda imam razvod po cijeloj kući -a imam 4 kata, i ukupno 9 apartmana, garažu, stan (a u stanu u svaku sobu, radnu sobu... opet razvod telefona).
Dakle definitivno ne bi dolazilo u obzir to sve provlačiti kroz kuću, pa čak ni samo iz garaže u stan, jer opet treba 4 etaže proć sa žicom...
Nije tama za homebox, ali je slijed onoga da homebox nema fax.
Hvala
Zadnji uredio hp compaq : 20-05-2008 u 23:09
Bookmarks