Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 49

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa nije stvar da li mozes ili ne nazvati na mobitel. Uzmi u obzir malo starije ljude koji nemaju bas naviku zvati na mob i s moba. Jednostavno zbog predrasuda da je to jako skupo. Druga je stvar sto recimo ja na vikendici imam jedan broj vec preko 10 godina i jedno 15ak ljudi me tamo zove na taj broj (susjedi i rodbina kada sam tamo). E sad ti njima objasni da me moraju zvati na mob. Tamo sam do sada placao pretplatu a moram priznat da sam rijetko koje godine imao vise od dva sata ukupnog telefoniranja prema van. Ovo mi je sad puno bolje. Kad sam tamo nadoplatim si racun (ako treba) i telefon mi radi. Ne moram placati nikakvu pretplatu ako me nema po 3-4 mjeseca tamo a ta mi je stavka bila po 200tinjak kuna za 3 mjeseca iako nisam digao slusalicu.
    dobar grah daleko se čuje

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Huawei P20
    Operater
    vip
    Bodovi
    16.823
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.823, Nivo: 31
    Bodovi: 16.823, Nivo: 31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD Pregledaj post
    pa nije stvar da li mozes ili ne nazvati na mobitel. Uzmi u obzir malo starije ljude koji nemaju bas naviku zvati na mob i s moba. Jednostavno zbog predrasuda da je to jako skupo. Druga je stvar sto recimo ja na vikendici imam jedan broj vec preko 10 godina i jedno 15ak ljudi me tamo zove na taj broj (susjedi i rodbina kada sam tamo). E sad ti njima objasni da me moraju zvati na mob. Tamo sam do sada placao pretplatu a moram priznat da sam rijetko koje godine imao vise od dva sata ukupnog telefoniranja prema van. Ovo mi je sad puno bolje. Kad sam tamo nadoplatim si racun (ako treba) i telefon mi radi. Ne moram placati nikakvu pretplatu ako me nema po 3-4 mjeseca tamo a ta mi je stavka bila po 200tinjak kuna za 3 mjeseca iako nisam digao slusalicu.
    drugar zanima me kolika je minuta kada zoveš sa tog vipovog cuda na neki fiksni kučni broj.Da li je ista cijena kao sada kada si na t-com-u i zoveš isto korisnika t-com-a.Znaci mjesecno nema više pretplate nego plačas koliko potrošiš...Mislim i ja uzeti to za staru jer ona ful malo prica a pretplata+PDV su smjesni u tome kakva je to pljačka tako da cu i ja na to ici pa me zanima iskustva s time!!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Homebox
    By cream in forum Mreža
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 10-12-2007, 14:24
  2. prepaid u HR
    By macak in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 18-08-2007, 00:51
  3. Prepaid Card
    By darkregion in forum Mobil Internet c@fé