Zanima me što j to Backtrack? Jel to neki OS? Kako se instalira?![]()
~*~What happens if you get scared half to death 2 timez?~*~
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Tražim al fakat nemaju "neka" objašnjenja...
Wikipedia - STOP
Kakva su to "neka" objašnjenja? Nema se tu šta objasniti, i ja koji prvi put to upisujem u gugl sam našao 10ak rezultata koji spominju da je ovo neka Linux distra, exploit nešto, wanabe haxor whatever... Da me detaljnije zanima, promjenio bi pojam u tražilici.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
To je OS baziran na linuxu,dosta je dobar za pokretanje raznih exploita i hacking,free je i instalira se ko i svaki drugi os.
ak je ko svaki drugi os, onda se instalira iz boota, kolko ja znam, ne mozes imat i backrtack i windows
ali mozda sam u krivu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Najvjerojatnije postoji dualboot opcija bez obzira sto prvi put cujem za to... Iz Windowsa bi se trebalo moc izvest instalaciju kao i upgrade. Isto tako iz boota...
Evo, nabavio sam ga... Imam problem sa boot-om... Na paljenju kompa sve počne ić normalno (load-a se) i odjedanput piše:
[MS-DOS] <A: (tako nešto)
i stoji... Ne znam što da napravim. Može mi ko pojasnit.Uobičajeno je A: floppy ali...
Edit:
piše [DR-DOS] A:\>
Zadnji uredio kinRez : 29-02-2008 u 20:29
Ma ne trebaš to instalirati. možeš pokretati live sa CD-a. Inače linux ko linux, ali ima ubačene drivere za večinu WiFi kartica i razne skripte za hacking koje su inače dostupne za linux, ali tu su ubačene sve na jedno mjesto.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Hard disk je problem.Koji ti je format particija(fat32 ili NTFS)?
A inace da mozes imati dualboot windows i backtrack.Mada obicnom kucnom/uredskom korisniku backtrack nije potreban.
Uspio sam! Spržio sam CD Image pomoću ImgBurna i sad kad se pali komp ako je taj CD unutra on automatski pokrene BackTrack sa CD-a, a ako ne pale se Windowsi.
P.S. HVALA NA TRUDU! I Imam NTFS...
Bookmarks