trebalo bi biti svakome cudno da N95 8gb kosta 1000kn.kad se uzme u ruku odmah se primjeti i po drugacijem meniju,nedostatku symbiana...
trebalo bi biti svakome cudno da N95 8gb kosta 1000kn.kad se uzme u ruku odmah se primjeti i po drugacijem meniju,nedostatku symbiana...
Nisam do kraja objasnio način na koji se dolazi do mobitela.
Prijatelj mi je pomorac na kontejnerima. Dođe neki frajer uđe u kontejner gdje se nalaze Nokie i izađe s kutijom i ond mu ti daš nešto para (mito). Kad je uzimao sebi dao je tom liku para u protuvrijednosti nešto manje od 1000KN !!! Mobitel je original namjenjen izvozu u Azijsko tržište, znači kutija i sve...
I meni je to malo pre dobro da bi bilo istinito, to me razveseljava ali me i brine, znate onaj glupi osjećaj.
On bi na brod ponovo za negdje oko mjesec dana, a proveo bi na njemu cca 2. mjeseca, što znači ako mi udovolji mojoj zamolbi mogao nabaviti mob za 3. mjeseca.
Kolike sam ja sreće od toga ništa ali zagolicalo mi je maštu. Inaće u firmi gdje radim nabavljamo mobitele svako 2 g. (obnova ugovora) i svi mob su na oko 50%, ali je meni puno davat za mob preko 1k KN. U slućaju da ovo s prijateljom propadne (a vjerojatno) htio bi svejedno da kupim iz Nserije neki mob al neznam koji!
P.S.
Ako uspijem pogledat ovaj njegov N95 8GB javim se, možda i slika...
točno... vidi se !!!
http://dailynokia.com/fake-nokia-n95...-made-in-china
obratite pažnju na menu .... kao da je nekakvo djete to radilo![]()
Zadnji uredio Ico : 07-03-2008 u 11:06 Razlog: spojeni uzastopni postovi. postoji tipka EDIT!
Clever, na ovoj slici koji si stavio gore ne vidim nikakve kineske znakove na tipkovnici?!
Zadnji uredio Ico : 07-03-2008 u 15:01 Razlog: napisao si isto i u drugoj temi, pa nećmo ovdje ić u off.
Poznanik ide sutra na brod i rekao mi je da ce mi pogledati mob! Ne ide u isti grad gdje je već kupio sebi mob pa se nadam da će svejedno pronaći tamo gdje već ide!
Od danas pa nadalje čekam vijesti od njega napet ko puška!
Jučer sam kratko vidio mobitel, i tipkovnica je upravo kao na slici objavljenoj ranije u postu! Stigao sam samo ući u meni i činimi se da je ok:
ovakvog je izgleda!
Što se tiće tipkovnice da li je moguće kupiti novu tipkovnicu i zamjeniti i kolika je otprilike cijena nove tipkovnice!
Hvala
ne vidim razloga zasto raskopavati telefon da bi promjenio tipkovnicu...
i zašto bi je uopče mjenjao?!
Bookmarks