meni to opcenito ne uspijeva...kaj god napravim kaze da se koriste podaci sa kartice i ne moze u taj mod!?
...i onda sam kupio citac kartica (30tak kn) i aj bokdaleko najbrzi nacin prijenosa,a ovo kaj moram nes sitno mi je dosta pc-suite mode....
meni to opcenito ne uspijeva...kaj god napravim kaze da se koriste podaci sa kartice i ne moze u taj mod!?
...i onda sam kupio citac kartica (30tak kn) i aj bokdaleko najbrzi nacin prijenosa,a ovo kaj moram nes sitno mi je dosta pc-suite mode....
jok,xp...ma uostaom nije da mi to treba....jedino kaj nisam mogo instalirat nokia maps al sam onda to rijesio preko citaca kartica...
za otkljucavanje nemam pojma...kolko sam procito po forumu sve bb5 se mogu otkljucat za nekih 400tinjak kn...ili si narucis onu cool sim karticu za 15$ ili € pa...zajeb kaj se tog tice...cekamo da neki genije napravi key gen![]()
![]()
Second place is the first loser!!
Namjestio sam budilicu na E51 i nikako je ne cujem. Jesam li nesto krivo napravio, nisam siguran ali jednostavno se je javlja!!!! Hm.......
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Ugasio i upalio i ugasio ga preko noci, a on se jutros aktivirao i veselo zvrcio mada je namjesten da svira samo radnim danima. Kako obrisati one T-mobile đinglove kod paljenja i gasenja? Inace telefon nemam dugo, par dana, ali ostao sam zadivljen funkcijama, izgledom i dizajnom. Ovo mi je prvi Symbian!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Bookmarks