Problem sa NOD32 antivirusom je taj da se ne mogu spojiti na wireless AP ako ne iskljucim firewall.
Verzija NOD32 je: ESET SMART SECURITY 3.0.621.0
Sto trebam uraditi da se spjoim na Wireless AP bez problema, odnosno bez da iskljucim firewall?
Problem sa NOD32 antivirusom je taj da se ne mogu spojiti na wireless AP ako ne iskljucim firewall.
Verzija NOD32 je: ESET SMART SECURITY 3.0.621.0
Sto trebam uraditi da se spjoim na Wireless AP bez problema, odnosno bez da iskljucim firewall?
koji firewall je u pitanju?
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Firewall od antivirusa NOD32, od Windowsa mi je iskljucen jer ne mogu biti oba ukljucena...
Pogledaj u postavkama firewalla da mozda nisi stavio kada te je pitao za mrezu dali da dopusti sharing ili slicno tomu. to ti se nalazi pod kada otvoris opcije programa Personal Firewall-->> Rules and zones i klikni na setup i tu probaj nesto podesiti. Mislim da bi ti to mogao biti problem
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Ocito da si zabrkao firewall i da ti bloka mrezu.Probaj kombinaciju ukljuci Win firewall a iskljuci nod 32 firewall pa da vidimo.
malo pogledaj opcije od firewalla...100% si slučajo namjestio da ti blokira wireles ili ga vidi kao prijetnju pa ga on sam blokira...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Možda ti onemogučava korištenje WiFi-a koji nije enkriptiran, kao ono sigurnost podataka.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ovako stoje stvari...
Za sada je Router na koji se spajam pod mojom kontrolom, stavio sam svoj password i dopusten je ulaz preko MAC Adress-e meni i vlasniku routera.
Znaci, to je jedina zastita veze.
Sto se tice Antivirusa NOD32, kao Trusted zone sam stavio Default-nu IP Adresu i svoju IP Adresu.
Jos uvijek nesto ne stima.
Bookmarks