Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 28

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    n95
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam siguran, ali mislim da imam slichan problem! Mob nece da mi se upali, ne znam shta da mu radim. Nisam se igrao u p2k, bio mi je kod druga i kad mi je vratio mob, rekao mi je da je ubacio neke nove teme i sve mi je bilo promenjeno, ja pocheo da gledam shta sve ima sad na fonu, a on se ugasio! Baterija mu je bila puna i sad ne mogu da ga "povratim u zhivot"! Povezhem ga sa RSDlite-om i program ga prepozna i krenem da ga flahujem i pishe u koloni RESULT ---> FAIL!!! Ne znam shta da radim, ako mozhe neko da mi pomogne, bio bi mu mnogo zahvalan!!!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao quba Pregledaj post
    Nisam siguran, ali mislim da imam slichan problem! Mob nece da mi se upali, ne znam shta da mu radim. Nisam se igrao u p2k, bio mi je kod druga i kad mi je vratio mob, rekao mi je da je ubacio neke nove teme i sve mi je bilo promenjeno, ja pocheo da gledam shta sve ima sad na fonu, a on se ugasio! Baterija mu je bila puna i sad ne mogu da ga "povratim u zhivot"! Povezhem ga sa RSDlite-om i program ga prepozna i krenem da ga flahujem i pishe u koloni RESULT ---> FAIL!!! Ne znam shta da radim, ako mozhe neko da mi pomogne, bio bi mu mnogo zahvalan!!!
    čini mi se da je bio sličan slučaj u ovoj temi http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=54308 gdje je night_whisper opisao šta je potrebno za oživljavanje....Pa pogledaj...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sve o modanju motorole v360v
    By Seko in forum Motorola
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 19-05-2007, 19:06
  2. Pokvario se komp
    By OuttaControl in forum Stolna računala
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 26-07-2006, 00:56
  3. Novi hdd se pokvario
    By OuttaControl in forum Stolna računala