ja bi trebao asphalt 4 elite racing ili bilo koji dio od asphalta za samsung sgh j700v???i fast and the furious?i daj nabaci jos koju za samsung sgh j700v sam ono da se igra...npr transformers i ratchet and clank
e ovak, trebao bi PES 2009 ili real football 2006 u rezoluciji 240x320 za samsunge, tj. D600
sve igre koje sam skinuo dosad u tom rezoluciji i sa jad makerom pretvorio u jad, nakon instalacije mi kod pokretanja piše greška java igre, tako ako je netko slučajno skidao negdje ( sa vip, t-mobile) na komp u toj rezoluciji i da mu radi na samsungu molio bih da stavi tu
unaprijed zahvaljujem
...tko je gazda u dvorištu sad se valjda zna...
moze li mi iko reci kako da instal igricu u g800 hvala![]()
Quadrapop igra od sonyericssona da radi na samsungu e251
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
moze li mi neko dati link odakleda skinem neku igricu u kojoj se crta olovcicom,ili nesh na taj fazon za samsung s5230....bio bih mu jako zahvalan
pa zar nitko ne znam za neku takvu igricu?? hajte ljudi molim vas dajte nesta![]()
jel postoje touch screen igre? NPR. igras normalno kao da šetaš izbornikom mobitela... ne bitna igrica HVALA
jel moze netko staviti operu,windows live messenger i ebuddy za samsung jet!!!
hvala
Pozdrav svima. Imam m5650 super mobitel. I tražim jednu jednostavnu aplikaciju, da pušta online radio. Isprobao sam 2 apliakcije iradio i vrclient i obadvije aplikacije rade, samo što 3 sekunde rade pa se dogodi pauza u sviranju. Nemogu to nikako riješiti, imate neke preporuke?
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ako moze neka aplikacija za facebook, msn za Samsung S5230...hvala
A.D.I.D.A.S - All Day I Dream About Sex :)
Da li postoji aplikacija poput ''Shazam'' ili ''Track ID'' za Samsung U900 Soul? Ako itko može neka pošalje na mauro.staraj@gmail.com
Hvala...![]()
Da li neko ima program kao što postoji za Nokiu a zove se SMS Timer?Treba mi za Samsung E2152.
Hvala unapred
samsung s7230, treba mi word, excel ,pp i pdf reader. ima li iko ista? unapred hvala
mogu li ikako prevesti sasmung 5560 i nokiu lumia710 na hrvatski hvala
Bookmarks