alooooo...........nek mi neko odg. na ovu poruku....nek neko stavi igre koje 100% idu na samsungu d600....
sto se tice ovih igara za samsung d600 koje mogu i koje nemogu....
ako nije problem da mi neko stavi igara koje bi 100% mogao igrat..
i onda cu probati te iste igre na onaj nacin softick + uploader...
pa ako bude problema javim vam se za jos pomoci...
alooooo...........nek mi neko odg. na ovu poruku....nek neko stavi igre koje 100% idu na samsungu d600....
Zar je teško pogledati sticky thread u ovom podforumu ?
pa nemo biti drzak banovat ce te moderatori, nego malo searchaj forum imas u sticky i pogledaj malo java aplikacije igre i tako to,mislim da ce ti raditi i sve igre koje rade i na d900 u600 u700 i slicnim telefonima...
osim toga otidji na www.getjar.com i fino ukucaj brand i model telefona, ili na www.zedge.net (potreban register) i tu imas kojekakvih gluposti.
uostalom![]()
Na kraju, da li se za sgh-e250 mora staviti igrica preko onoga
softicka ppp ili postoji neki jednostavniji način?
meni treba sims 2 za sgh-e740, a ako nema za njega daj mi neku 176x220 reze![]()
i daj mi paris hilton's diamon quest za isti mob ako nema ona daj mi 176x220 rezu. i daj za sims 2 i ovu igru jad ako imaš![]()
Zadnji uredio toggomusic : 18-07-2008 u 21:24
imali neko mozda Fifa manager 08,CSI: The Mobile Game,Mummy za d900i???
pa jel hoću ja nešto dobit?![]()
I ima li netko igru bubble-trouble za U900?
Jel si gledalo OĐE možda ima?
nek mi netko uploada igre za samsunge u900 soul i f480 tocco ako ima tnx
Da, a kojih ima uopće?
Aha, ok fala..
Mobydan-ica U900 ima rezoluciju 240x320 i sve igre koje su namjenjene za samsung 240x320 (D600,U700,U600,D880,D820....) mobitele rade i na U900
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=53890
Kako se može postaviti vlastiti ton/zvuk za sms poruke na U900? ja pokušala i nisam uspjela, a znam da sam pročitala da ovaj model podržava promjenu onih 4 standardnih tonova dojava poruka.. i ako netko ima link za dotične, hvala..
Tema je Samsung-Zahtjevi Za Java Igre/Aplikacije a ne U900 soul helpdesk http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=57407
ej care daj mi pucacinu neku...call of duty...ili medal of honor...ili...counter strike...samo da je pucacina....
i daj mi objasnio molim te kako da to sve lijepo prebacim na kompjuter...mislim znam preko kabla....i sve to...ali koliko vidim ima nekih likova kojima je bilo nekih problema pri prebacivanju igrica sa pc na mob...
hvala..
btw..zaboravio sam napisati da je u pitanju mob...
sgh d900i
Zadnji uredio Koka_1987 : 02-10-2008 u 11:24
ja bi trebao asphalt 4 elite racing ili bilo koji dio od asphalta za samsung sgh j700v???i fast and the furious?i daj nabaci jos koju za samsung sgh j700v sam ono da se igra...npr transformers i ratchet and clank
e ovak, trebao bi PES 2009 ili real football 2006 u rezoluciji 240x320 za samsunge, tj. D600
sve igre koje sam skinuo dosad u tom rezoluciji i sa jad makerom pretvorio u jad, nakon instalacije mi kod pokretanja piše greška java igre, tako ako je netko slučajno skidao negdje ( sa vip, t-mobile) na komp u toj rezoluciji i da mu radi na samsungu molio bih da stavi tu
unaprijed zahvaljujem
...tko je gazda u dvorištu sad se valjda zna...
Bookmarks