2499 kn. bilo u Petak
2499 kn. bilo u Petak
Nekad mi se smrzne, pa se resetira.
Još nekom?
Znam kako ući u tajni meni , međutim ne mogu se baš najbolje snaći.
Imam dva pitanja
1.Kako pojačati mikrofon u koji govorim , jer mi sugovornici često kažu da me slabo čuju(kada uđem u audio settings ne znam što se odnosi na pojačavanje mikrofona ako takva opcija postoji)?
2.Kako pojačati mp3 ringtone(koja opcija u tajnom meniju pod audio settings)?
Unaprijed hvala na pomoći i odogovorima!![]()
Točno toliko...Inače firmware koji u sebi ima hrvatski jezik mora nositi oznaku D880XF***. Inače prezadovoljan sam. A što se tiče čvrstoće kućišta,evo događaj koji mi se dogodio danas oko 15:30 sati...
Samsug mi o opasaču u torbici sa desne strane,kišobran u lijevoj ruci.Zvoni mob,lijevom rukom u kojoj je kišobran potežem na desno prema mobu,vadim ga te sad i desnom rukom pokušavam prebacit mob u lijevu ruku, te na visini od 110 cm ispada Samsung na čisti asfalt pješačke staze....Ja se smrzo....Dižem ga problijedio...a ono....NIŠTA !!! Ni ogrebotina, ništa puklo, ništa ogrecano, baterija i poklopac na mjestu, klizni slider i dalje čvrsto klizi,nema lockera. Isprobam sve funkcije,pozive,odlazne ,dolazne, GPRS, fotoaparat, vibru,....sve radi. Nevjerovatno, ili je to prikriveni titanski materijal, ali znam.....puka sreća !!! Nepokušavajte to...
Inače najmoćnije mi je to što ne moramo mjenjati primarnu i sekundarnu SIM, nego pozive i SMSove iz imenika ili broja izabireš sa kojeg SIMa šalješ ,bez obzira koja je prva a koja druga...
Natrag na tekmu na TV....
Bookmarks