Ima netko tko ima m-zabu na iphoneu reći da li mogu otići do poslovnice da mi oni pošalju link za download aplikacije bez da radim update softwera jer imam jailbrejkan mobitel i ako napravim update neznam ga vratit u prijašnje stanje.
Ima netko tko ima m-zabu na iphoneu reći da li mogu otići do poslovnice da mi oni pošalju link za download aplikacije bez da radim update softwera jer imam jailbrejkan mobitel i ako napravim update neznam ga vratit u prijašnje stanje.
imam iphone 3g bio je jailbrejkan, pošto me je cydia zezala išao sam napravit updejt na 4.0.2. i došao mi je do pola restora i stao i nikud sat i pol onda sam ga iskljucio i jos svašta pokušavao ali bez uspjeh normalnopg korištenja moba....uglavnom sad kad ga upalim pojavi se jabuka i par sek kasnije ikona itunesa i to je to.... kad ga spojim na itunes onda piše da moram restorat mobitel..jer mi ništa drugo ni ne daje u opcijama.. kad idem restorat opet ista stvar dođe do pola i tamo bude cijelu vječnosst ako treba več 6-7 put danas pokušavam vratit si mob u normalno stanje... kaj da radim??
hvala unaprijed
Bookmarks