Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1288

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Iphone 3G
    Operater
    t-com & tomato
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako, htjela sam skinuti besplatnu aplikaciju m-zaba za iphone međutim kad sam išla u app store i kliknula na install došla je poruka "This application requires the Iphone 3.1.3 Software Update". Eh sad, imam JB iphone i kako da napravim update softwera, a da ne izgubim JB ako me kužite, znači sve aplikacije itd. Ako netko može napisati postupak bila bih jako zahvalna jer se baš ne snalazim u svemu tome (JB mi je napravio frend). Tako ću valjda rješiti i problem sa cydiom koja mi ne radi tjedan dana već).

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Aug 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam iphone 3gs sa 3.1.2. soft. te je jailbreakan preko blackraina, nisam radio unlock. Želio sam ga update na 4.0 1. koji sam već ranije skinuo i pokušao sam sa shift + restore, no nikako ne ide, non stop se pojavljuje error. Jel problem sa iphonom ili jednostvno apple to više ne dopušta, tj. moguće je samo na 4.0.2. ????

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    May 2010
    Bodovi
    3.147
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.147, Nivo: 13
    Bodovi: 3.147, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mobyfan-ica Pregledaj post
    Ovako, htjela sam skinuti besplatnu aplikaciju m-zaba za iphone međutim kad sam išla u app store i kliknula na install došla je poruka "This application requires the Iphone 3.1.3 Software Update". Eh sad, imam JB iphone i kako da napravim update softwera, a da ne izgubim JB ako me kužite, znači sve aplikacije itd. Ako netko može napisati postupak bila bih jako zahvalna jer se baš ne snalazim u svemu tome (JB mi je napravio frend). Tako ću valjda rješiti i problem sa cydiom koja mi ne radi tjedan dana već).
    m-zaba se skida s app storea ili ti ga pošalje zaba ako im kažeš da bi htjela koristit tu opciju..kad ti je mob jailbreakan kao meni možeš zabu updejtat kad bilo kao i sve druge aplikacije s app storea... ako nemaš aktivacijski kluč od zabe za iphone koji imaš nemožeš ni pristupit m-zabi..uglavnom ja sam prije 2 tjedna instalirao m-zabu pa znam..i predobar mi je pregled svih računa, kupovina i slično..aplikacija za 5 zvjezdica što se tiče financija

Super-forumaš Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Iphone 3G
    Operater
    t-com & tomato
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao scaraser Pregledaj post
    m-zaba se skida s app storea ili ti ga pošalje zaba ako im kažeš da bi htjela koristit tu opciju..kad ti je mob jailbreakan kao meni možeš zabu updejtat kad bilo kao i sve druge aplikacije s app storea... ako nemaš aktivacijski kluč od zabe za iphone koji imaš nemožeš ni pristupit m-zabi..uglavnom ja sam prije 2 tjedna instalirao m-zabu pa znam..i predobar mi je pregled svih računa, kupovina i slično..aplikacija za 5 zvjezdica što se tiče financija
    Da znam da se skida s app storea, ali stvar je i tome da mi ju neda skinuti pojavi se "This application requires the Iphone 3.1.3 Software Update" kad stisnem install. Jel mogu skinuti tu aplikaciju ako mi banka pošalje link za skidanje ili će me opet ražiti update softvera?

Zatvorena tema

Slične teme

1. [6233/6234] review i pitanja/odgovori
    By robee in forum Nokia
    Odgovora: 189
    Posljednji post: 10-12-2007, 16:10
  2. NAV4ALL: pitanja i odgovori
    By Dylan57 in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 26-11-2007, 15:34
  3. [FAQ] Symbian 3rd - najčešća pitanja i odgovori
    By sonyck in forum Windows Mobile