Izvorno postao imaticx evo probaj ovo Probao sam sve, kad god syncam sve aplikacije instalirane preko Instalousa mi se pobrisu :/ Dok one od Cydie ostanu. Neznam dal se treba jos nekaj instalirat uz AppSync ili ne. I jel postoji nacin da se updatea na 4.01 sa 4.0? Sad mi u iTunesima samo pise da je dostupan 4.02
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Izvorno postao -->Cionn<-- Probao sam sve, kad god syncam sve aplikacije instalirane preko Instalousa mi se pobrisu :/ Dok one od Cydie ostanu. Neznam dal se treba jos nekaj instalirat uz AppSync ili ne. I jel postoji nacin da se updatea na 4.01 sa 4.0? Sad mi u iTunesima samo pise da je dostupan 4.02 I ja imam isti problem sa instalusom... Da li se jos netko susreo sa slicnim problemom i pronasao rjesenje?
Izvorno postao Phillie I ja imam isti problem sa instalusom... Da li se jos netko susreo sa slicnim problemom i pronasao rjesenje? Nisam jos isprobao onu foru sa prenosenjem downloadsa u iTunes.. No opet, to mi se prije nije dogadjalo.. Cekam samo da dodje JB za 4.0.2 pa cu updateat mobitel i vidjet dal se kaj promjenilo..
Pravila foruma
Bookmarks