jel trebamm imati karticu da bi skido aplikacije??? kad se ocu registrirati trazi me karticu -.-.. a imam 15 god..... i nemogu nista skinut sa appstorea jer mi je onaj gumb FREE zasivljen i nemogu ga stisnut?? MOZE POMOC????
Da, ali ako staviš novi software- gubiš "stari" JB i unlock.
Ali, ne vidim razloga zašto bi uopće skidao novi software...
Ne trebaš imati.
Pročitaj si malo ovu temu.6. Kako da se registriram na iTunes Store ako nemam kreditnu karticu?
Uđete u iTunes Store> dio App Store> sada s desne strane imate prozor "Top Free Apps".
Odaberite bilo koju> (kada se otvori prozor aplikacije) stisnite "Get App"> (kada iskoči prozor za upisivanje imena i lozinke) "Create New Account"> Continue> kvačica na "I have read and agree to the iTunes Terms and Conditions" (nije na odmet ni pročitati, ako imate vremena) i Continue> upišete potrebne podatke (stavite ispravnu e- mail adresu, jer će potvrda računa doći na nju) i Continue> i sada pod "Credit Card" imate opciju "None" (što bi, naravno, značilo da ne želite/ nemate podatke o kreditnoj kartici), označite je i ostalo ispunite (točna adresa nije obvezna, ako ste paranoični
)> Nastavite do kraja i otvorite link u danom mailu.
Nekada treba dan- dva da mail sa potvrdom računa stigne.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Da, moraš ga aktivirati (staviti SIM karticu i spojiti na iTunes) sa SIM karticom operatera od kojeg je iPhone kupljen.
Koliko znam, u Americi se iPhone "2G" prodavao samo u AT&T- tako da ti, najvjerojatnije, treba AT&T SIM kartica.
Pošto su svi u Hrvatskoj kupili iPhone "2G" u Americi, AT&T- t, pitaj u oglasniku ili tako negdje ima li netko AT&T SIM karticu.
A... tako kaži
Instaliraj AppSync (i sada imaš 3.0 i 3.1, ja mislim- odaberi onu verziju koja odgovara tvojoj verziji softwarea).
Znači, instaliraš, restartaš i sada možeš instalirati krekirane aplikacije- preko iTunesa (skidaš sa http://apptrackr.org/), ili izravno preko mobitela (skidaš preko programa Installous iz Cydie).
Pogledaj link koji sam ti dao u zadnjem postu- nije komplicirano.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Opet pitanja, sory stvarno ja sam pocetnik sto se tice iPhone-a pa tako da neznam apsolutno nista, kako da instaliram taj AppSync preko samog iPhone-a ili na kompjuteru? Skino sam tom tom navigaciju preko onog linka sto si mi dao a sad neznam sta dalje??
Hvala!
EDIT: U medjuvremenu sam nesto nasao pa sam AppSync i Installous instalirao na iPhone preko Cydie e sad sta dalje?
EDIT: Cito sam tvoj post pa kako sam skonto mogu normalno instalirati tu navigaciju preko iTunes-a ili?
Zadnji uredio Gogy86 : 17-04-2010 u 16:05
Bookmarks