aha zapel sam
piatanjce
instaliral sam atube za skidanje videa na jutubu
eeeee, sad bi ja taj video probal nac pomocu ifile da ga mogu premjestit npr. u download jer mi samo jedan filmić može biti unutra
a?
aha zapel sam
piatanjce
instaliral sam atube za skidanje videa na jutubu
eeeee, sad bi ja taj video probal nac pomocu ifile da ga mogu premjestit npr. u download jer mi samo jedan filmić može biti unutra
a?
u čemu može bit samo jedan filmić. Inače za youtube je najbolji mxtube jer ima super opcije i možeš te filmiće odmah i gledat u njemu
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Pozdrav;
Imam par pitanja vezana za iPhone mada negdje sigurno postoji odgovor ali ja stvarno vise nemam vremena za trazenje a i treba mi malo detaljnije objasnjenje, naime prije cca 1 godinu dobio sa iPhone 3G iz amerike koji je dosao "otkljucan" i mogu koristit bilo kakve kartice u njemu ali sad bih zelio stavit novi software u njega kao i navigaciju mozda i ovo jailbrake ako treba za jos dodatnih aplikacija a da se pri tome telefon ne zakljuca ako je to uopste moguce. Verzija mi je 3.0 (7A341) a Modem Firmware je 04.26.08.
Pa eto ako ko ima volje za pomoc unaprijed zahvaljujem.
Bookmarks