Ja sam si naručio nekakvu foliju koju su relativno hvalili koja se lijepi na display, čisto iz navike da ga zaštitim. Također i slim futrolu, kožnu, onu u koju se samo utakne mob pa u džep. Ako se stavi naopačke, "glavom" prema dnu torbe, dobije se da je zvučnik otkriven i prema vrhu džepa, dakle čuje se bolje, a i home button je bliže za pritisnut. Isto tako da se i punit bez vađenja iz futrole (ako to išta znači). Tako sam se naviknuo sa SE P1, i to mi je OK varijanta. Onda idu i ključevi i kovanice u isti džep bez brige za iPhone.
A folije - za ispod 3 dolara (dostava uključena u cijenu) mislim da mogu isprobati pa vidjeti: ako legne kao što je legnula na P1, da se ne vidi nego moraš znati da je tamo, onda zašto ne - ziher je ziher.
E da, uzeo sam i neki armband za 3G, izgleda kao kopija Belkina, djeluje čvrsto, široki remen za oko ruke i futrola sa prozirnom prednjom stranom. Sve skupa, dakle armband, kožni pouch i te folije za display - US$ 9,07 sa dostavom. 50 kuna. Pa nek traju sve tri stvari godinu dana (a to hoće ziher), baš me briga.

Bookmarks