Hm, ne bih htio razocarati svojim komentarom, ali evo upravo kupio Pro HDR i dosao do par zakljucaka:
1. cini se kao da aplikacija povecava ISO osjetljivost, sto rezultira znatnijom i naglasenijom pojavom šuma (zrnatost, žute fleke), mada moram priznati da sam slikao u uvjetima oskudnijeg svijetla
2. vrlo je nezgodno drzati ruku nepomicno dok aplikacija u 2 navrata mjeri najsvjetlije i najtamnije detalje kadra, a to vjerujte dosta traje (mislim oko 5 sec)
3. saturacija boja je ljepsa (subjektivan dojam - volim zasicene boje)
4. u uvijetima oskudne rasvjete, slike su svjetlije, a time i raspon dolazi do izrazaja
5. slike koje si ti prikazao su fantasticne u usporedbi s mojima, (valjda si imao vise svijetla, a mozda si i iPhone uspio staviti na kakav stalak)
6. zao mi je sto vam ne mogu uploadati slike koje sam napravio u punoj rezoluciji da ocijenite sami
7. i na kraju, jos nisam uspio naci aplikaciju za fotkanje koja je bolja od originalne, ali ovaj Pro HDR bih jos definitivno htio isprobati pri danjem svijetlu, npr. u Maksimiru u šumi, gdje imam žuto i smeđe lišće, jako sunce i duboke tamne sjene...
A ovih 11 hrvatskih vjeverica stavljam na racun tebi....

))))))))))))))))))
Bookmarks