koliko znam iphone nije dostupan kod nas (barem još ne ) oni koji imaju iphone nabavili su ga privatnim kanalima.I samo da pitam,koliko se krece cijena iphonea u hrvatskoj posto sam iz bih? dolazim u hr za 2 sedmice pa da ga uzmem...
koliko znam iphone nije dostupan kod nas (barem još ne ) oni koji imaju iphone nabavili su ga privatnim kanalima.I samo da pitam,koliko se krece cijena iphonea u hrvatskoj posto sam iz bih? dolazim u hr za 2 sedmice pa da ga uzmem...
Teško da ćeš nać nekoga da je koristio oba modela pa da ti da svoje mišljenje. Po tvom načinu pisanja i ono što si napisao mislim da bi ti bolje pristajao iPhone, a kolio vidim i ciljaš više na njega, stoga imaš moju preporuku. iPhona sam na ljeto koristio, dok F700 nikada. Što se tiče iPhona, brz softver, kvalitetna ali stvarno kvalitetna izrada te veliki i čisti ekra.
Neke razlike među ta dva modela: iPhone ima fizički veči i kvalitetniji ekran naspram F700 te iPhone ima WiFi, dok je F700 3G, a iPhone ne. Više pogledaj tu.
...i iPhone se još legalno ne može nabaviti u Hr, a što se tiče aplikacija, nisam ni tražio pa ti neznam što reči, mislim da nema pošto Apple još nije izbacio alat za pisanje aplikacija od trečih strana. (SDK za iPhone)
Bookmarks