znam da je ovo OT, ali ipak, to je chataonica.
jel mi možeš možda pojasniti kako se to radi? znam da nije preporucljivo to raditi i to sve, no, kako to praviti? i, jel dovoljno staviti cd os winsa, i onda napravti image pa uredjivati slike, ili?
i, ajde malo on topic, ja se smatram noobom, npr. na komp. ne instaliram skoro ništa (ma, nemam AV, a viruse ne želim, no, uskoro ću napraviti novog (limited) usera, tak da nemrem viruse pokupit, ili dual boot sa Linuxom, samo neznam jel može live cd ic.
isto tako, prvi put u životu (ajde, svako mora nekad) sa 12. g. promjenio pržu u kompu i ocistio... uuu koja nauka.
te, isto instalirao Win 98 (format C pa install) ali, neuspješno (razlog je taj što, kada sam bio na GO KART-u išao, auto mi je išao u susret, pa sam primio volan sa 2 ruke, jer malo vozim ko pijanac sa jednom rukomi eto ti CD-a na podu, zgrebao se i svi .dll file-ovi se nisu stavili, ona neka dijagnostika jel koji sistemski file fali je pronašla oko 2000 datoteka (ili 6000) i sistem32 je bio prazan, no novi reinstall sa novim CD-om (nije bio zgreban u ovom slucaju) je uspješan.
i, da, noob sam je imam symbian, a na njega nemam nikoje programe, imao sam (i imam ih) na K750i oko 15-ak. tak da... i još, na mobu nemam štopericu![]()

i tak.
i eto ti CD-a na podu, zgrebao se i svi .dll file-ovi se nisu stavili, ona neka dijagnostika jel koji sistemski file fali je pronašla oko 2000 datoteka (ili 6000) i sistem32 je bio prazan, no novi reinstall sa novim CD-om (nije bio zgreban u ovom slucaju) je uspješan. 
Odgovori uz citat

Bookmarks