hmm ocigledno neide bas prodajada mi je znat kako ide mobilu...
Neki vec vjerojatno znaju, a drugi zive ispod kamena negdje poput mene, no Moj Moby, onaj drugi casopis o mobilnim tehnologijama i slicnim sitnica je prestao izlaziti u dosadasnjem obliku i od sada ce izlaziti kao PC Chipov podlistak.
Posto je konkurencija ipak najbolji pokretac inovacije i podize kvalitetu, meni je zao zbog raspleta dogadaja... Sto na to kazu forumasi?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
hmm ocigledno neide bas prodajada mi je znat kako ide mobilu...
Šteta! Velika šteta.
Iako je u zadnje vrijeme bilo za naslutiti da će biti određenih redukcija i izmjena, nisam niti pomišljao da će list prestati izlaziti. Bar ne kao samostalni mjesečnik. Ovo što će izlaziti skupa s PC chipom, nije vrijedno spomena.
Ne znam zašto, ali Moj Moby mi je bio oduvijek draži časopis, pogotovo zato jer se bavio problematikom isključivo mobilne telefonije. Bilo je dosta kvalitetnih tekstova i novinara, koji su s vremenom odlazili.
Omiljena su mi bila Pisma čitatelja, GSM servis, KoLuschumna...
Ali, net je brži i logično je da je vodstvo moralo donijeti konačnu (sad, jel pravu ne znam) odluku.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Danas rijetko tko će kupovati mjesečnik, jer dok izađe na kioske, već je outdated. Ljudi koje takve stvari zanimaju će pronaći sve informacije na internetu odmah, a kupovat će časopis samo najokorijeliji fanovi. A takvih je sve manje. Tisak polako, ali sigurno odlazi u povijest. Neće tako skoro, ali jednom će sigurno neke stvari biti drugačije. Ja ne kupujem ama baš ništa od tiskovine već zadnjih 2-3 godine.
Moj Moby sam prije kupovao, imam sve dosad koje sam kupio doma, ali zadnje 2 godine skoro ništa nisam uzimao...sve prije na netu saznam,
Moby mi je bio najkvalitetniji časopis...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
prije sam i ja razmisljao u tom smijeru ,no kako sam dobio uvid u neke stvari postepeno sam promjenio misljenje...tisak ce uvijek imati svoje mjesto, a upravo neki od renomiranih svijetskih casopisa najveci su razlog tim okorijelim fanovima da ih kupuju
opet sasvim drugi segment ljudi biti ce povremeni kupci casopisa ,ako je izbor tema u casopisu dovoljno raznovrsan i broj ljudi dovoljno velik takav ce se mjesecnik uspjesno prodavati.
angels might have been eaten.
Slažem se da tiskovina ima nešto drugačije za ponuditi, pitanje je da li autori magazina znaju što treba ponuditi...a što se tiče Mobyja, šteta, radio sam zadnje dvije godine za njega, sve do samog gašenja i moram priznati da je veliki broj pametnih ljudi ostavilo ovdje svoj trag u obliku izvrsnih tekstova i samog načina razmišljanja.
RIP Moj Moby!!!
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
meni je isto jako zao, dugo vremena kupujem moj moby jer je izravno vezan samo uz mobitele (nekad kupim i mobil) i nece mi biti svejednom jer sam svako malo se sjetio starih brojeva i pogledao bar legendarne naslovnice gdje je npr. SE T68i hit i mobitel godine, ako ne i malo prelistao. Toga vise neced biti, necu naci moby s nekim trenutno izlazecim mobitelom za par godina i sa sjetom procitat recenziju. ......na netu se sve nadje prije, ali uspomene ne ostaju zapisane na netu eh....![]()
![]()
cvita
Bookmarks