jel možemo konačno dobiti detalje?
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
kakve detalje?
kupi start paket knockout za 25 kuna, dobiješ odmah 25 +25 za registraciju.
ili si jednostavno prebaci broj sa vipa
dobiješ 55 kuna na računu i nadoplatom od 50 kuna si automatski na knockout tarifi, ili nadoplati sa 100 kuna dobiješ i knockout i poruke po 0,09 kuna!!
pitanje: mogu li prenešeni brojevi dobiti 25 kuna za registraciju, ili ne?
Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.
Rekao bi da Posjedon nije bez veze rekao da se knock out paket kupi u subotu!
Da si malo pažljivije gledao vidio bi da broj na vip-u je vpn broj.Znači trebala bi se cijela firma prebaciti zbog mene.Da si još malo pažljivije gledao vidio bi da već imam Tele 2 broj.
Stvarno mi ne treba u životu pametovat neko ko ne zna zbrojiti dva i dva!comp:
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Zadnji uredio spužva bob : 26-02-2008 u 14:32
Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.
[QUOTE=spužva bob;749306]kakve detalje?
kupi start paket knockout za 25 kuna, dobiješ odmah 25 +25 za registraciju.
ili si jednostavno prebaci broj sa vipa
dobiješ 55 kuna na računu i nadoplatom od 50 kuna si automatski na knockout tarifi, ili nadoplati sa 100 kuna dobiješ i knockout i poruke po 0,09 kuna!!
pitanje: mogu li prenešeni brojevi dobiti 25 kuna za registraciju, ili ne?
ispravak netočnog navoda !
kad uplatiš bon od 100 kn poruke su 0,19 lipa.
odgovor na pitanja:ne ti brojevi su već registrirani prilkom pravljenja Zahtijeva za prijenos broja!
[QUOTE=moba2007;749362]Netocno! Vec sam 3 broja prenjeo sa Simpe u Tele2, i sva 3 broja sam potom registrirao i dobio dodatnih 25kn![/QUO
mogući su propusti djelatnika SZK koji su di dodijelili 25kn.
u pravilu se ne dobiva bonus.
ako ne znas slucajno, ovih dana tele2 dijeli kartice na nekim mjestima u gradu (avenue mall, SC,..) gdje dobijes 10 kn odmah, kad nadoplatis bon dobivas 6 mjeseci po 25 kn, ukupno 160 i jos se registriras....cisto da imas u vidu da ne kupujes karticu u krajnjem slucaju...![]()
cvita
da, ko u story ono, samo besplatno, jos bolje... nego tih 25kn sto se dobiva jel se mora nadoplacivat bon svaki mjesec?
da problem je sto je to do 19.2 valjda ko u story akcija sto su pricali..
a posejdon kaze da pricekam do subote, 1.3., sta ce tada bit da mi je znat?
heh, bas nasao jedan start paket doma od davno stoji, zapakiran mislim da ima 100kn na njemu, al gledam moram uzet jedan i curi onda..sta je u subotu?
Zadnji uredio dubrava : 26-02-2008 u 19:29
bio nekad oglas...
Bookmarks