sve je stvar ukusa.meni je recimo ipak ljepsi K800 .prednost ima i u dobroj izradi i ksenon blicu.za k800 sam siguran da ima i odlicnu bateriju,dok za k770 ne znam.
sve je stvar ukusa.meni je recimo ipak ljepsi K800 .prednost ima i u dobroj izradi i ksenon blicu.za k800 sam siguran da ima i odlicnu bateriju,dok za k770 ne znam.
Iskreno ne znam. Sta je da je meni S.E. nije ravan Siemensu. Neki dan mi je krepao Siemens S65 (tipkovnica) i onda nisam znao sto bi drugo a da je ok. Svi su hvalili SE, i ok, stvarno su brzi, mozda cak i elegantni, al su puno puno losije sto se menia, jednostavnosti (brzine - user frendly :-). Premaleny displayevi i tak. Al posto nema Siemensa vise na trzistu moram se pomirit sa tim.
Posto zbog pretplate mogu uzet drugi mob, razmisljam o tom K800. Ne znam sto mi je ciniti. Kad smo vec kod izgleda meni je jos w880 najljepsi :-) Al k770 sam uzeo zbog kamere.
Eto, hvala vam na odgovorima. Najvjerojatnije cu uzet k800 na pretplatu pa malo imat jednog i drugog pa onda jednog prodat.
Il bi mi mozda nesto drugo preporucili, za tu sumu a da je u T-mobile ponudi??? Al opet da je S.E. jer mi se drugi proizvodaci bas ne svidaju.
Jos jednom hvala na savjetima
ups sorry, evo me opet.
Kolko tesko je za pocetnika flashoranje k800-810? Jel to mogu sa USB kablom koji sam dobio sa mobitelom il trebam kupovat drugi.
Jel se nudi netko da pomogne :-)
Bookmarks