meni je k800 malo ruzan,tj debel.. a k770 sam uzeo prvenstveno zbog izgleda..najljepsi mob na trzistu, da je tanji bio bi jos ljepsi,ili da je metalan,mm.. no to je stvar ukusa...
u ovog bucu su stavili xenon blic koj odlicno obavlja svoj posao, tak da za po mkraku je to veliki plus..
po danu gledo sam po netu reviewe, slike i to sve, izgleda da k770 daje nesto kvalitetnije slike realnije boje, ali kao da malo teze stabilizira sliku, tj ,duze moras imat ruku mirniju, tak sam ja dobio dojam neki ovak nabrzinu, imao oba mobitela...uglavnom, to je tu negdje sve, jedino sto je k800 bolji po mraku, no i ovaj je cist dobar i po mraku za povremeno slikanje, meni je vaznija led lampica po noci nego kamera, pa eto i tu mi je plus...
kad sam uzimao mobitel dvoumio sam se između k530, k770, i w880(debelog vise nikad)..w880 mi j djecji nekako i ne izgleda mi dobro pa je otpao, k530 i k770 su mi najljepsi modeli, posto je k770 kvalitetnije napravljen definitivno je odabir pao na njega, em sam dobio karticu na poklon, i ima sve sto mi treba..izgled, bateriju, 5alarma, led lampicu, nije debel...
ako ti je prioritet slikanje, pogotovo ako vani ne nosas fotic i slikas pijanke, k800 je tu best buy i to si ostavi..ako je tebi debeli grbavac i ljepsi onda ga definitivno ostavi...za jojstick se ne brini, mene je cist dobro sluzio...uglavnom oba su pala, tj odlicna

)..w880 mi j djecji nekako i ne izgleda mi dobro pa je otpao, k530 i k770 su mi najljepsi modeli, posto je k770 kvalitetnije napravljen definitivno je odabir pao na njega, em sam dobio karticu na poklon, i ima sve sto mi treba..izgled, bateriju, 5alarma, led lampicu, nije debel...
Odgovori uz citat
Bookmarks