= Citat = Izvorno postao sharkyboy Pregledaj post
preporucio bih ti 5700 jer sam ga kupio nedavno i nisam nasao nijednu ozbiljniju manu zasad.jedino kaj nisu imali ni u jednoj boji osim crvene al nema veze,prezivjet cu.kamera ti je solidna,ima jako dobro snimanje videa (240x320 reza moguca),onaj zakretni dio je solidan,ne klima se,mozes ga okrenut za 90 stupnjeva prema sebi(da slikas sebe),90 od sebe (da bi slikao slike normalno) ili 180 da bi slusao muziku.mob je dosta brz,jedino mi je muzika u sluskama maaalo tiha(al to ti je subjektivno,ja volim glasnije,ali mislim da ima programa preko kojih mozes pojacat glasnocu zvuka).imas puuuuuno igrica i aplikacija za s60v3,mozes ih naci na dotsis.com ili ipmart-forum.com ili nekom trecem sajtu.ako te jos kaj zanima,samo pitaj.

ozbiljno sam zainteresiran za mob. bio sada u VIP centru, OK mi se cini, Symbian isto OK, samo mi jojstik nije radio ?!?!?

dal e to dogadja isto na 5700 kao na SE mobovima? (ono, ja idem desno, a on desno dolje ili desno i otvori folder)

pa ima li tko problema sa tim?

PS: ako je netko u mogucnosti da skokne do trga bana josipa jelacica pa da pogleda u VIP centru u gajevoj jel to bug mobitela ili šta (inace, cjeli je zaljepljen + nemožeš okrenuti ono jer je sigurnosna zica preko odma ljevo kako se udje je 5700.

što se 6120c tice, one tipke, koje su kao jojstik je tesko pritisnuti, baš se cjelim prstom mora ...

eto, samo da taj jojstik rijesim i dali se to dolje može okretat koliko god zeliš krugova, ili je ogranicen (kao npr. LCD ekran na kamkorderima)

ili 5700 ili K850i (ovisi koliko budem imao para ) cu kupit.