moj komentar. srot!! (bez uvrede) ali taj mob ne vrijedi vise od 1000kn. rade kupim e715 ili jos bolje x600
Komentirajte malo S200 mozda ga netko i nabavi,da nebudem jedini ovdje s njim
http://www.mobile-review.com/phonemo...-s200-en.shtml
moj komentar. srot!! (bez uvrede) ali taj mob ne vrijedi vise od 1000kn. rade kupim e715 ili jos bolje x600
e pa je ti frendica,dal moze zamijeniti
sminkerski ne sminkerski. ne bi dao 2000kn za njega
sta ima taj mob na karaju sve i daj njegovu sliku tu,da vivim tu sminku
e al fakat krivo pisem..malo cu se vise potruditi ubuduce
jednostavno. da je sminkerski. nije vidi se po dizajnu (ni obline) ko da si ga daskama i cavlima zabijao (bez uvrede), a opcija.... pa svaki frajer koji hoce biti frajer s mobom ce kupiti n6600-sx1, a nekome kome treba najobicniji mob za sms i razgovore ce uzeti s200
mislis nokia 3100. bar ima neki oblik. s200 nema oblika
mislim. mob je cisto onak prostacki izveden pa je sminkerski. to ti je ko da sam ja sad andys warhole i nacrtam neke kvadratice i torkute i kazem to je umjetnicko djelo, a ti padnes na tu foru i kupis to
Evo par slika,možda je netko lud da ga kupi
www.slike.itgo.com/s200.htm
da si ga prodavao prije 2god garant bi ga kupio ovak ima i boljeg s.... za te novce
Meni se svidio po dizajnu,malen,lagan.Mozda sam malo pogrijesio u izboru ali niti jedan mob do 2000 kn mi se nije svidio kao ovaj a oni vise toga su mi bili pre pre skupi.
Dosta vise sa prepucavanjem svako ima svoj ukus ,meni se nesvida tvoj st60 pa sto???
a koje si jos imao na umu
ni meni istoPoslao: IggXy
meni se nesvida tvoj st60 pa sto???![]()
pa i e-700 ti je sminkerski i to meni puno ljepsi od tvog S200
aha,znam,pa ok je meni mobac..jednostavan,sam ne bi crveni uzeo..
eto kaj bi ti falilo da si uzeo t630. jedino nemas pravi razlog za njega
kome je to bilo upuceno
igoru
Bookmarks