Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 164

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran3 months registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    xperia Neo "Slow boy"
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.227
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Slide Pregledaj post
    Srbija je jedina drzava na svijetu koja se za svoju neovisnost nije morala boriti. Dobila ju je kad su sve drzave i pokrajine s kojima je bila u zajednici pobjegle glavom bez obzira

Gledajuć` malo emisije na RTSu (ptc , misli mda je to na srpskom rts ) i pinku , steko sam dojam da su njima samo pune uste sveta. Te ceo svet njih gleda , te se ceo svet divi ovom ili onom postupku srpskih čelnika...Tak da su i kod stjecanja samostalnosti morali biti posebni

jos jedna zanimljiva crtica; dan prije tog famoznog "mitinga" u Beogradu , sve srpske stanice i mediji su zvala iljude da dodu izrazit svoej nezadovoljstvo odcepljenjem Kosova.Obezbeđen je besplatni javni prevoz , skole su pustile ucenike itd. Da bi na kraju u gradu koji sm po sebi ima sad vec negdje sigurno oko 1 800 000 ljudi ( wiki) + jos sve ovi koji su dosli iz okolnih sela gradica zaseoka , skupi se njih nesto vise od 100 000 duplo vise nas se skupi ad hoc kad Janica il rukometasi osvoje kakvo zlato
    Potrubi ak ti se sviđa moj avatar

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stamp, moram te ispravit, mislim da nije bilo 100.000 nego 300.000 (ako cemo vjerovati maji i jovanki )
    ali i dalje tvoja tvrdnja stoji, istu sam i ja napisala na forum haeru, pa mi jos nitko od sudionika rasprave koji su iz srbije na moje pitanje nije odgovorio
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Veceras sam se cuo s poznanikom iz bgd, veli da su to samo navijaci ko nasi BBBovci, njih su poslali na ulice jer je njima lako manipulirati. Razbijaju se srpski ducani, pale srpski auti, premlacuju beogradjani jer se nadju na krivom mjestu u krivo vrijeme. Jasno je da "obicne" srbe boli k**ac za kosovo, samo zele da se ovo zavrsi.

When all's said and done; on osobno je ugrabio jaknu i kredite za mobitel
    It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove