evo, ja cu ti odgovoriti zasto su oni tako postupili prema vasim tvorevinama na Kosovu. vasi problemi s Kosovom se vuku vec odavno prije no sto se SAD umijesao u sve to! naravno da i oni u tome vide svoju korist, ali gdje su bili '90ih i prije? sutjeli su i pustili da se mi na balkanu medjusobno pokoljemo.. da, i to bi im odgovaralo, a kad im se nije zelja obistinila, usredotocili su se na Kosovo kao zadnju sansu da se teritorijalno priblize Rusiji. to sve stoji, no ja ti zelim reci da SAD nikako nije direktno kriv za zaplet situacije na tom prostoru! vasi sukobi s njima vuku puno dublje korjene. albanci s Kosova kod vas su uvijek bili omalovazani, izrugivani (siptari), gradjani drugog reda i to na prostoru u kojem ih je mnogo vise nego srpskog stanovnistva. puk'o je i njima film, kuzis? u svakom narodu ima huligana, a takvi su i oni albanci koji su palili vase kulturne spomenike. uvijek su bili jadni i mali pa je Srbija s njima mogla sto hoce i kako hoce. tu Srbija ujedno ima i srece sto su oni tako zaostali u pogledu svega, ekonomije, vosjke.. jer da nisu, imali biste s njima puuuno vece probleme po citavoj Srbiji, a ne samo na teritoriju Kosova. ovo sto se sada desava posljedica je sustavnog gazenja naroda na Kosovu, a SAD je tu bio samo katalizator.

Odgovori uz citat
Bookmarks