Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 164

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Social31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    ZTE Blade
    Operater
    mt:s,Telenor SRB
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    La_LuNa, ako ne znas nemoj onda da se guras da pricas kako sve znas...
    Naravno da im je trebalo 10min da zapale ambasadu, naravno da su vatrogasci mogli pre doci da nije bilo guzve, ako nisi znala krenula je protestna setnja i tad se grupa huligana razdvojila dok su ostali krenuli prema hramu sv Save...
    A ako nisi znala tim putem su trebali proci vatrogasci...
    Ja nisam nigde rekao da je srpska policija bila protiv, tj. prvo je pustila da porazbijaju sve pa je tek onda intervenisala... Jer kao sto sam gore rekao znalo se sta ce biti.

Znas sta, necu da se opterecujem glupostima, i ne mogu da sad visim na temi i odgovaram na svaku tvoju budalastinu, razumeo sam da branis hrvatsku i da si srecna sto je kosovo postalo drzava i da volis albance...
    Kazes ako te neko jaci i mocniji zlostavlja treba se maknuti... Ja nigde nisam video da su albanci jaci i mocniji, i uopste se ne slazem sa tvojom teorijom dase treba maknuti, ti ako mislis da se treba maknuti blago tebi kad imas tako misljenje.
    Kao sto sam rekao sutradan mogu ti isti albanci da uzmu i makedoniju, crnu goru, grcku, hrvatsku i sta svi trebaju??? Da se jednostavno maknu??

Pozdrav i necu vise da se ukljucujem u ovu temu, i jos jednom pozdrav za clana Drug Mile koji po meni ima odlicno misljenje
    ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao milanche91 Pregledaj post
    La_LuNa, ako ne znas nemoj onda da se guras da pricas kako sve znas...
    Naravno da im je trebalo 10min da zapale ambasadu, naravno da su vatrogasci mogli pre doci da nije bilo guzve, ako nisi znala krenula je protestna setnja i tad se grupa huligana razdvojila dok su ostali krenuli prema hramu sv Save...
    A ako nisi znala tim putem su trebali proci vatrogasci...
    Ja nisam nigde rekao da je srpska policija bila protiv, tj. prvo je pustila da porazbijaju sve pa je tek onda intervenisala... Jer kao sto sam gore rekao znalo se sta ce biti.

Znas sta, necu da se opterecujem glupostima, i ne mogu da sad visim na temi i odgovaram na svaku tvoju budalastinu, razumeo sam da branis hrvatsku i da si srecna sto je kosovo postalo drzava i da volis albance...
    Kazes ako te neko jaci i mocniji zlostavlja treba se maknuti... Ja nigde nisam video da su albanci jaci i mocniji, i uopste se ne slazem sa tvojom teorijom dase treba maknuti, ti ako mislis da se treba maknuti blago tebi kad imas tako misljenje.
    Kao sto sam rekao sutradan mogu ti isti albanci da uzmu i makedoniju, crnu goru, grcku, hrvatsku i sta svi trebaju??? Da se jednostavno maknu??

Pozdrav i necu vise da se ukljucujem u ovu temu, i jos jednom pozdrav za clana Drug Mile koji po meni ima odlicno misljenje
    E ljudovi,usporite malo..bez vrijeđanja i sl.. Mislim da ovo nije tema za takvu raspravu...

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    milanche, apsolutno si krivo protumacio moje stavove, tj. ti uopce ne citas moje posteve nego iz njih iscitavas ono sto zelis cuti od mene! a meni si rekao da ja tvoje ne citam.. hrvatsku volim onoliko koliko je voli svaki prosjecan gradjanin ove zemlje, ne busam se o prsa nit se pravim vel'kom rvaticom, jer mi se to gadi! vec sam na nekim politickim temama na ovom forumu rekla, ponovit cu i tebi ovdje, da se ja ne deklariram kao hrvatica/rimokatolkinja nego kao covjek, i da mi je biti covjek na prvom mjestu, kako za sebe, tako i za sve ostale! isto kao sto albance ne favoriziram u slucaju Kosova jer su "pokazali" srbima, vec zelim da se ispostuje njihovo pravo na samostalnost, a ocito je da ga imaju! ne veselim se nicijoj patnji, nisam se veselila nit kad su '99 po Beogradu padale bombe! na tebi i svim ostalim sugradjanima tvoje zemlje je da se zapitate zasto ste izgubili Kosovo. znaimljivo, ali albanci po Hrvatskoj nikada nisu pravili probleme kakve prave vama! yes, yes, za sve je kriv divljacki albanski puk.. ne stoji ti ta tvrdnja bas na mjestu, zar ne?
    i vidim da nisi shvatio poantu s maltretiranjem jacega.. Kosovo se odcjepljuje nakon sto su sustavno godinama marginalizirani o potlacivani u vasoj Srbiji. to ti je uostalom i drug mile s kojime se slazes rekao! Srbija je ta koja je jaca i snaznija, Kosovo je to koje se mice od svog bullyja!
    zao mi je ako si protumacio da ja, i velika vecina ostalih na ovom topicu mrzimo srbe, favoriziramo albance i fanaticno volimo Hrvatsku.
    moram te razocarati. mi samo cijenimo zdrav razum i miran suzivot s bilokime tko je spreman na taj isti nacin suzivota!
    lijep pozdrav tebi od mene, iskreno se nadam da ces za koju godinu shvatiti poantu svih mojih rijeci na ovom topicu!
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove