kao prvo, pogledaj kako si sam sebi skocio u usta! prvo kazes da je demoliranje trajalo 10 minuta (?!), a onda kazes da je zbog rulje na ulici Vatrogascima trebalo tako puno da prevale 5 km.. protest kao takav bio je zavrsen u vrijeme demoliranja, zar ne? protest kao takav zavrsavao je pred sv.Savom, zar ne? nije da poznajem Beograd, no opravdanje da zbog rulje vatrogasci nisu mogli gotovo sat vremena prici pozaristu ne stoji! a najvise zbog toga sto je to bio velik prosvjedni skup, kao takav mora nositi epitet skupa visokog rizika! i opet su zakazale vlasti koje nisu osigurale mjere zastite, a te mjere ukljucuju i policiju, i hitnu pomoc i vatrogasce! e pa onda su vatrogasci po toj logici MORALI biti otprije u centru grada, zlu netrebalo - a nazalost - trebalo je! jesi vidio snimku nadzornih kamera sa slovenskog veleposlanstva?! zasto je policija bila tako malobrojna? zasto se onaj jedan policajac vratio i vandalu nesto njezno prisapnuo na uho? zasto vasi srpski mediji izvjestavaju da su kod veceg broja uhicenih pronasli papirice s uputama kako doci do napadnutih veleposlanstava u Beogradu?
pa srpski mediji sami potvrdjuju zakasnjelu reakciju policije, a ti jedan jedini tvrdis da je sve trajalo 10 minuta.. i opet, da je trajalo 10 minuta, ne mozemo govoriti o "sacici huligana", jer u tom periodu ne bi stigli pociniti stetu koju su pocinili da su bili samo "sacica"..
kazes da srbi na kosovu od '99 zive u strepnji. a zasto je to tako? jer su albanci tirani koji su se zaputili u srce Srbije, na sam Beograd, maltretiraju vas Srbe sustavno vec desetljecima? ili je situacija sasvim obrnuta? opet ponavljam, nisu mi albanci dragi pa sam iz subjektivnih razloga na njihovoj strani, samo ti zelim reci da za ono sto se desava ste sami krivi.. ako te netko snazniji i mocniji sustavno zlostavlja, sto ces uciniti? maknuti se od njega!! tako se i Kosovo mice od Srbije. u svakom slucaju, mnogo zrelija i zdravija reakcija na potlacivanje, nego da vam idu vracat istom mjerom, zar ne?

Odgovori uz citat
Bookmarks