Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 164

Hybrid View

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nevezano za prethodne postove....
    -kosovo je isto kao sto se hrv iscupala od srbije(yugos.) ..
    -kosovo je kao da sad srbi idu bušiti hrv i traziti svoju krajnu
    -kosovo je velika žrtva SADa i rusije
    dezrni krivac-SAD

a te amere fino treba lijepo nabiti na kolac..sve do jednog. ne znam sta to oni zapavo traze,,pa imaju u rukama vise od ola svijeta, zar im nije dosta..stalno se nesto osiguravaju.. sad jos kad stave onaj nebeski štit na kosovo..tad bu rusija bila potpuno opkoljena.. tesko da ce kosovo postati drzava pred takvom jednom velikom rusijom. no, treba vjerovati. ako su hrvati uspjeli, valjda ce i albanci.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vjeko Pregledaj post
    nevezano za prethodne postove....
    -kosovo je isto kao sto se hrv iscupala od srbije(yugos.) ..
    -kosovo je kao da sad srbi idu bušiti hrv i traziti svoju krajnu
    -kosovo je velika žrtva SADa i rusije
    dezrni krivac-SAD

a te amere fino treba lijepo nabiti na kolac..sve do jednog. ne znam sta to oni zapavo traze,,pa imaju u rukama vise od ola svijeta, zar im nije dosta..stalno se nesto osiguravaju.. sad jos kad stave onaj nebeski štit na kosovo..tad bu rusija bila potpuno opkoljena.. tesko da ce kosovo postati drzava pred takvom jednom velikom rusijom. no, treba vjerovati. ako su hrvati uspjeli, valjda ce i albanci.
    Vjeko uz sve poštovanje ali nemaš pojma što pričaš i ne možeš nikada uspoređivati Kosovo i Hrvatsku!
    Kosovo je tlačeno davnih dana dok naši nisu ni sanjali da bude išta kod nas!

Potlačen cjeloga života u Kosovu je kao bjelci(srbi) i crnci(albanci) u americi!

Zbog srba je započelo dva svjetska rata zašto nebi mogao i treći!?!
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao VuKi Pregledaj post
    Vjeko uz sve poštovanje ali nemaš pojma što pričaš i ne možeš nikada uspoređivati Kosovo i Hrvatsku!
    Kosovo je tlačeno davnih dana dok naši nisu ni sanjali da bude išta kod nas!

Potlačen cjeloga života u Kosovu je kao bjelci(srbi) i crnci(albanci) u americi!

Zbog srba je započelo dva svjetska rata zašto nebi mogao i treći!?!
    a da se malo primiš udžbenika iz povijesti?

zar nije "Blame Canada" bilo samo u South Parku?
    lijepo od tebe što si shvatila referencu...

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao no name Pregledaj post
    a da se malo primiš udžbenika iz povijesti?
    Šta? Misliš da nisu? Nekih stvari nema u udžbeniku!
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    milanche.. ne znam koliko godina imas, no ako ti je ono 91 u nicku godina rodjenja, samo bih zeljela reci da smo sa 17 godina svi mi bili mladi i zeleni, stava usvojenog od "mase" (masa je pod navodnicima, jer ne ciljam na razularenu masu, masa moze predstavljati bilo koga, frendove, obitelj, neke idole..)
    rijetko tko se, kao sto je i rospaya rekao, istinski veseli i likuje nad time sto je Srbija sada postala jos manja! zdrav razum eventualno ce ti rec onu staru "sve se vraca, sve se placa", aludirajuci samo na cinjenicu da ste za sve sto vam se dogadja sami krivi.. i shvati da mi ne branimo albance kao takve nit su nam nesto extra mili! ma da se radi i o marsovcima moj stav, a i stav vecine ovdje bio bi isti: neka se odcijepe ako na to imaju pravo, a imaju ga posto su medjunarodno priznati!! mislim, cekaj malo, ako je sve ovo jedna velika zavjera amerike, reci mi, a zasto su Kostarika, Malezija i Afganistan medju prvima priznali kosovo? i jos masa ostalih zemalja koji ne da s SAD-om nemaju nikakve veze, vec se politicki i razilaze?
    Kosovo je komad zemlje koji je napucen albancima. vise nego vecina stanovnistva je albansko. albanska kultura. albansko sve. bas kako je raveillusion rekla, posto se taj komad zemlje i albanci sami prikazuju u kontekstu zaostalih i primitivnih, nije mi jasno sto se Srbija toliko zali, trebala bi jos i sretna bit sto ih je skinula s grbace.. tu se samo radi o tome da je Srbima valjda urodjena potreba da im drzava teritorijalno bude veeeelika. i nemoj mi samo, molim te, sad bacat protutezu na republiku srpsku u Hrvatskoj, jer to nikako ne moze bit isto! vi ste u Hrvatskoj pokusali dobiti tu republiku etnickim ciscenjem! Kosovo je sasvim druga prica! tamo je albansko stanovnistvo oduvijek u velikoj vecini!
    na kraju krajeva, da su demonstracije i taj vas miting bilo onakvi kakvima su najavljivani, nitko u vas ne bi upirao prstom! mi svi osudjujemo ono u sto su se demonstracije pretvorile. ma cak ni to ne toliko, koliko u cinjenicu da organi vlasti nisu vise od sat vremena poduzimali ama bas nista! gledam na jubituu klip B92, intervju s dedekom koji zivi u stambenoj zgradi pored Hrv. ambasade, koja je takodjer gorjela jer je i njima netko ubacio molotovljev koktel! kaze covjek da su jedva zivu glavu izvukli van iz zgrade, vatrogasaca nije bilo 45 minuta nakon prijave, a kad su stigli, rekli su da nisu smjeli prici ranije!! e to citav svijet osudjuje!!
    a sto se hrt-a tice, nisam se ja iskljucivo preko tog medija informirala!! pratim sve medije, ukljucujuci i srpske! i na temelju toga donosim zakljucak! a sto se hrt-a i sinocnjeg dnevnika tice, reci cu ti sto se mene dojmilo: dedu zaustavili jucer popodne pred devastiranom ambasadom RH. deda place, rida! kaze sramota! kaze sto nam je ovo opet trebalo! svatko iole normalan, tko je jednom prosao pakao rata (a taj deda ih je ocito vise prolazio za svog zivota), reci ce ti isto..
    Zadnji uredio La_LuNa : 23-02-2008 u 16:00
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove