Evo kuiš, rusi sad javno prijete da će napsati sve one koji podržavaju državu kosovo, žalosno je da neka strana država ima korist od toga osnitka odnosno neosnitka, valjda rusi imaju svoju sliku VELIKE RUSIJE sa Srbijom, Kosovom, Crna Gora ih je koliko vidim na veliko odkantala, a oni koje se ne priključe ubiti će ih sa AK-47 (h**** vas rusija da vas h*****)
Zanima me kako će to izgledati... Rusi i Srbija vs Ostatak svijeta...
Ostatku svijeta se trebaju samo Irak i Iran priključiti, jer oni baš i nisu previše normalni, nuklearno ovo, nuklearno ono... ne velim da i rusija to nema...ruku na srce, gledao sam ja filmove o James Bondu
Tako je, nemože ceo narod da bude takav, međutim, kakvu bi sliku ti dobio o Hrvatima da razbijaju svoju zemlju jer su nam recimo bosanci zabranili da radimo most kod Pelješca (uezo sam banalni primjer) da li ću ja ići razbijati sve što nije hrvatsko na svojem tlu? Nije li to malo apsurd?
Dovoljno je da zbog jednog čovjeka, jedne krive odluke ispašta cijeli narod! Nije li tako?
Drugo, tko meni ili tebi daje za pravo pisati parole "Kosovo je Srbija"?
Neznam koliko ti imaš godina i da li si branio svoju državu, no stvarno je nebitno....meni nebi palo na pamet pisati nekakve parole, da li za svoju državu, a kamoli tuđu, niti sam branio kod je rat bilo, niti bi zbog mene samog država propala ili postojala..
Ako si ti branio i smatraš da si ginuo, da su te pokrali zbog toga i neznam što da bih imao ovakvu kakva je, svaka čast, ja te onda podržavam....
Ovo štp se sada događa većinom to samo rade, balavci, huligani, oni željnji pažnje ili jednostavno podvoljivi ljudi (kud svi tu i mali mujo), nemaju pojma zašto rade i za koga to rade....
A zato je opet kriv pojedinac...sve je to odluka pojedinca.
Ja bi se malo zapitao kad bih već to radio...zašto pišem parole, zašto se borim, i za koga se borim...
Na kraju...
Oduvijek je bilo budala i rata
ali isto tako i rata zbog budala...

Odgovori uz citat

Bookmarks