Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 164

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16GB, E72
    Operater
    [t]-mobile
    Bodovi
    13.359
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    ma znam ja da se oni ne podnasaju, ali ici se prijetiti vojnom silom ostatku svijeta je nebulozno! jer to bi znacilo da istovremeno moraju koordinirati napade na sve zemlje iole upetljane u pricu oko priznavanja Kosova! ponavljam, Rusi su se i '99 prijetili.. i sve je ostalo na pustim prijetnjama. zasto ste uvjereni da ce sada biti drugacije?
    ne dao Bog da bude tako, jer onda WW III ne gine, a u tom slucaju pametnije nam je svima odmah sada otic off s foruma i kopat atomska sklonista u dvoristu..
    Evo kuiš, rusi sad javno prijete da će napsati sve one koji podržavaju državu kosovo, žalosno je da neka strana država ima korist od toga osnitka odnosno neosnitka, valjda rusi imaju svoju sliku VELIKE RUSIJE sa Srbijom, Kosovom, Crna Gora ih je koliko vidim na veliko odkantala, a oni koje se ne priključe ubiti će ih sa AK-47 (h**** vas rusija da vas h*****)

Zanima me kako će to izgledati... Rusi i Srbija vs Ostatak svijeta...

Ostatku svijeta se trebaju samo Irak i Iran priključiti, jer oni baš i nisu previše normalni, nuklearno ovo, nuklearno ono... ne velim da i rusija to nema...ruku na srce, gledao sam ja filmove o James Bondu

= Citat = Izvorno postao popac86 Pregledaj post
    Zalosno je sto mislis tako jer ne moze ceo narod da bude takav. Ti ljudi sto su to radili ne spadaju ni u stoti deo gradjana koji su juce masovno izasli na miting, i svakako (da ne kazem normalno) da ovakvih huligana ima sirom sveta. Inace, danas na vestima su javili da nisu dirali prodavnice sa natpisom "Kosova je Srbija".
    Tako je, nemože ceo narod da bude takav, međutim, kakvu bi sliku ti dobio o Hrvatima da razbijaju svoju zemlju jer su nam recimo bosanci zabranili da radimo most kod Pelješca (uezo sam banalni primjer) da li ću ja ići razbijati sve što nije hrvatsko na svojem tlu? Nije li to malo apsurd?
    Dovoljno je da zbog jednog čovjeka, jedne krive odluke ispašta cijeli narod! Nije li tako?

Drugo, tko meni ili tebi daje za pravo pisati parole "Kosovo je Srbija"?
    Neznam koliko ti imaš godina i da li si branio svoju državu, no stvarno je nebitno....meni nebi palo na pamet pisati nekakve parole, da li za svoju državu, a kamoli tuđu, niti sam branio kod je rat bilo, niti bi zbog mene samog država propala ili postojala..

Ako si ti branio i smatraš da si ginuo, da su te pokrali zbog toga i neznam što da bih imao ovakvu kakva je, svaka čast, ja te onda podržavam....
    Ovo štp se sada događa većinom to samo rade, balavci, huligani, oni željnji pažnje ili jednostavno podvoljivi ljudi (kud svi tu i mali mujo), nemaju pojma zašto rade i za koga to rade....

A zato je opet kriv pojedinac...sve je to odluka pojedinca.

Ja bi se malo zapitao kad bih već to radio...zašto pišem parole, zašto se borim, i za koga se borim...

Na kraju...

Oduvijek je bilo budala i rata

ali isto tako i rata zbog budala...
    T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia N8 Black
    Operater
    Telenor
    Bodovi
    7.457
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.457, Nivo: 20
    Bodovi: 7.457, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao therrlu Pregledaj post
    Tako je, nemože ceo narod da bude takav, međutim, kakvu bi sliku ti dobio o Hrvatima da razbijaju svoju zemlju jer su nam recimo bosanci zabranili da radimo most kod Pelješca (uezo sam banalni primjer) da li ću ja ići razbijati sve što nije hrvatsko na svojem tlu? Nije li to malo apsurd?
    Dovoljno je da zbog jednog čovjeka, jedne krive odluke ispašta cijeli narod! Nije li tako?
    To dosta zavisi i od samih medija. Ako oni lepo pokazu sta se stvarno desilo, da je to zaista bio mali broj ljudi, uglavnom u alkoholoisanom stanju, koji su jednostavno iskoristili situaciju da se izdvoje iz tolike mase i napadnu "neprijateljeske" ambasade i pritom polupaju u gnevu sve okolne strane prodavnice i koje nisu imale natpis na vratima "Kosovo je Srbija' itd. Ako su vam predocili samo da je u Srbiji bio takozvani "mirni miting" u kome je masa ljudi pocela da lupa i pali po gradu sve sto je stigla onda se zaista moze steci ruzna slika

= Citat = Izvorno postao therrlu Pregledaj post
    Drugo, tko meni ili tebi daje za pravo pisati parole "Kosovo je Srbija"?
    Neznam koliko ti imaš godina i da li si branio svoju državu, no stvarno je nebitno....meni nebi palo na pamet pisati nekakve parole, da li za svoju državu, a kamoli tuđu, niti sam branio kod je rat bilo, niti bi zbog mene samog država propala ili postojala..

Ako sam veliki patriota onda cu pisati sto da ne, ali mene to slabo dotice.. Ja zivim na krajnjem istoku Srbije gde preko druge strane reke gledam u rumunski grad Severin, i ako verujes dosta smo izolovani od ostatka Srbije. Ovde se uveliko govori vlaski jezik (vrlo slican rumunskom)i polako sve vise primamo njihovu kulturu i ne bi me cudilo da se jednog dana i ovaj deo Srbije otcepi. Sto se mene tice, slobodno, jer imam utisak da Srbija nikad nece uci u EU zbog svog ponosa da sacuva svoj integritet i suverenitet, a meni kao pojedincu to nista ne znaci jer hocu da zivim bolje, da imam zaposlenje i da mogu bez bojazni da stvorim i prehranim buducu porodicu. Sankcije, restrikcije, ratovi su mi dosle glave jos u detinjstvu..

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove