ja bih to preveo recimo ovako:
ti zvis kod mene i ja te financiram i uzdrzavam 50 godina i onda dodje netko i kaze daj ti taj njegov dio preuzmi sebi.
Nemojmo sad ulazit u preduboku povijest. Cinjenica je da se tamo nista ne radi i da se kuka kako je lose. Ako se ne varam u Jugi je svakog dana 1M$ islo na kosovo dok su oni satro plakali kako nemaju kaj za jest.
Ja vec pet godina zelim da se odcijepe sto prije od Srbije ali iskljucivo da se vidi dal ce za godinu dvije pocet cviliti i dalje zivjeti od love sa strane. Jebes drzavu koju su priznali bez ustava, zastave, himne i da sad ne nabrajam.
Ono sto slijedi (po mome misljenju) je referendum za pripajanje s albanijom. a onda ******. Tu su dvostruki kriteriji onda u igri i mi mozemo mahat sa svojom zastavom i pjevat svoju himnu i imat pasos u zepu a budimo realni drzavu (barem nezavisnu) nemamo. isto plesemo kako netko kaze. Mi cekamo druge da bi mi priznali nekoga ..... e pa u takvoj neovisnosti ja nisam nikad zelio zivjeti.
uglavnom zna se dobro sto se pricalo.. Kosovo je expres lonac koji ce kad tad puknut i jos ona druga da je sve tamo pocelo i tamo ce zavrsiti.
Uglavnom moj je stav da oni nezavisnost nisu mogli dobiti tako lako.

Odgovori uz citat
Bookmarks