nekak mi ovo ne zvuci kao realna slika albanije , kosova kako god ih zvali.Nitko se ne pita zasto je Kosovo u tako losem stanju? Nije li Srbija taj parazit koji je crpio iz Kosova resurse za lepi Beograd.
? Kosovari su za razliku od njih vrijedan i ponosan narod, koji je zasluzio ovo sto je sada dobio.
sta znaci vrijedan narod , znaju pec kruh i prave sladoled , to je doseg njihove ekonomije.srbija ako je imala kakve koristi od njih eventualno je to bilo izrazeno u kakvim prirodnim bogatstvima (a bas mi se taj dio Europe ne cini kao "raj na zemlji") prije bih rekao da se dio srpskog proracuna odvajao za ta nerazvijena podrucja kao uostalom u Yugi . to mi je bio jean od najvecih debilizma u toj jugoslaviji , mi u Zagrebu odvajamo novac , bas ono od palce ti uzimaju , za neku prčiju u sredisnjoj bosni ili sta ja znam tom kosovu.ma daj ajde zaboravi!

) prije bih rekao da se dio srpskog proracuna odvajao za ta nerazvijena podrucja kao uostalom u Yugi . to mi je bio jean od najvecih debilizma u toj jugoslaviji , mi u Zagrebu odvajamo novac , bas ono od palce ti uzimaju , za neku prčiju u sredisnjoj bosni ili sta ja znam tom kosovu.ma daj ajde zaboravi!
Odgovori uz citat
Bookmarks