citam neke vase posteve i cudim se..
No name, ti kao da prizivas jos jedan rat na nasim prostorima
to sto je zapaljena granicna kontrolna tocka nije dokaz da su srbi laki na obaracu (a time podrazumjevam organiziranu vojnu silu!), to samo pokazuje stanje stvari kakvo je i bilo za ocekivati: tenzije! pa covjece, koliko je vec proslo od Domovinskog rata, pa jos uvijek citamo napise po novinama vandalizirana ova crkva, vandaliziran onaj spomenik, ustanova i td!
mogao bi reci da su laki na obaracu da su odreagirali vojno puno ranije, prije nego je uopce doslo do nekakvog medjunarodnog priznanja (kao sto je slucaj bio i sa nama). da je Srbija (a pritom mislim na politicki vrh) pod svaku cijenu (citaj: oruzjem) htjela zadrzati Kosovo, oni bi to i ucinili. sada je kasno, i sami su svjesni da bi sada i najmanji postupak u tom smijeru znacio zatvranje vrata EU i okretanje protiv 99% svijeta (kako Beetle rece, goodguys )
moje predvidjanje je da ce se napetosti, tenzije, demonstracije i izdvojeni incidenti nastaviti jos neko vrijeme te da ce se na koncu stvari stisati.
Vatrogasac, oni imaju uvijete za neovisnost, u suprotnome ne bi bili priznati, kao sto ti je i beetle rekao. a to kakva im je ekonomija i kako ce se snalazit nije na nama da mozgamo, kad i u vlastitom dvoristu po tom pitanju imamo dreka. mene samo smeta sto smo mi u ovoj situaciji odreagirali licemjerno!